ONLINE SEMINAR ZA 24/04/21

The art of possibilities

Een dag voor founders van een start-up en voor solopreneurs. Er zijn weinigen zo ambitieus als jij. Je bent gedreven en gebeten door jouw business als geen ander. Mensen uit jouw omgeving begrijpen jouw mindset niet altijd. Je bent iemand die houdt van snelheid en je zal niet opgeven tot wanneer je bij de top hoort. Welkom.

ONLINE EVENT
VIA ZOOM.US

inschrijven en betalen

ONTMOET
GELIJKGESTEMDE ONDERNEMERS

The life you get
is the life you
generate.
It’s not the life
you hope for.
Speak it. Live it.
What stays
in your head
dies.

Bij Ilse Jaques geloven we dat iedereen kan leven en renderen naar zijn of haar volle potentieel. Het is de kunst om mogelijkheden te creëren en te blijven creëren, leer om niet op automatisch te staan en ga bewust blindspots en patronen doorprikken.

Een zaak opstarten en brengen tot het punt waar je bedrijf consistent resultaten levert, dat vraagt lef, moed en doorzettingsvermogen.
Twijfels, onzekerheden en stress zijn conditions of the game die je er maar al te graag voor over hebt. Maar weet dat het ook anders kan. Met het seminar 'The Art of Possibilities' verwelkomen we jou in een wereld van helderheid, daadkracht en doelgerichte actie en resultaat.

Wij, bij Ilse Jaques, geloven in een wereld waar je jouw eigen succes creëert.

Wij geloven in krachtig leiderschap waar drukte, manipulatie en stress plaats maakt voor flow, focus en levenskwaliteit.

Wij geloven dat ieder individu de keuze kan maken om het droomleven te leiden dat hij/zij verkiest.

Het is onze missie om mensen die zo'n groeikeuze durven maken te ondersteunen en te begeleiden naar dat doel.

ILSE JAQUES

Wij begeleiden uiterst toegewijde individuen, ondernemers en high achievers om voluit te leven en te renderen.
Dat doen we door drie zaken:

Wij verhogen met andere woorden aan een razendsnel tempo het rendement van je leven en je business.

IlseJaques-high-performance-coaching

Op het dagseminar 'The Art Of Possibilities' gaan we tot de kern van wat jou tegenhoudt om met je hard verdiende knowledge base te excelleren. We gaan door de gehele basis methodologie van onze coaching, zodat je kan proeven van onze wijn.

ONLINE SEMINAR ZA 24 APRIL 2021

The art of POSSIBILITIES

TIJD: 10u - 17u.
LOCATIE: Online via ZOOM.US

Inhoud:

Inbegrepen:

WAT ZAL IK INVESTEREN?

De markt die je zou kunnen pakken, maar niet doet. De zaak die je zou kunnen opstarten, maar niet doet. De impact op de economie, het klimaat, mensenlevens… die je zou kunnen maken, maar niet doet. Mensen zitten vaak in hun eigen portefeuille, snijden in hun eigen power, hun eigen geluk… Zonder erbij stil te staan. Mensen zitten in een patroon. Ze staan op automatisch, waardoor ze niet bewust nadenken over het creëren van hun toekomst. Zo stappen vele mensen hun geprogrammeerde toekomst tegemoet, zonder het roer in handen te nemen.

De meeste ondernemers, individuen of leiders die geen of té weinig resultaten behalen, hebben geen gebrek aan informatie of vaardigheden. Hun probleem is dat ze kracht en executie missen. Ze missen de kracht en de toewijding die nodig is om te creëren wat echt belangrijk voor hen is. Of ze missen de kracht en de toewijding om te focussen op datgene waar het bedrijf het meest nood aan heeft. De reden dat ze kracht en toewijding/commitment missen, is vrij eenvoudig. Ze hebben er geen gecreëerd.

Het NU is het enige moment wanneer je kan handelen om die toekomst te creëren waarin je wenst te leven. Voor de meeste mensen is het nooit nu en altijd ooit. En ooit is codetaal voor nooit.

Ervaring leert ons dat wanneer je zelf transformeert als persoon en de nodige tools en mogelijkheden in handen krijgt en een onbreekbaar commitment aan de dag legt, dat je dan wél dié winst kan maken, wel dié impact kan maken en wel dié markt kan overheersen. Daarom hebben wij dit seminar tot leven geroepen.