exclusief SEMINAR
ZA 20/11/21 — wingene —

The art of thriving

*The culinary edition*

Een exclusieve dag voor krachtige ondernemers, venture builders, scale-ups en investeerders. Voor ondernemers die kwaliteit én succes willen ervaren in ieder domein van hun leven (zowel in je bedrijf als in jouw leven). Learn to live and act like the 1%, so that you can generate the results only 1% of the population gets.

DE LIVING
WINGENE

inschrijven en betalen

ONTMOET
GELIJKGESTEMDE ONDERNEMERS

ILSE JAQUES

Dit seminar is geen 'motivational speech', 'feel-good-show' of zweverig gedoe. Dit is High-Performance Coaching voor High-Performers die steeds willen blijven groeien en weten dat ze voor elk nieuw level steeds opnieuw een diepgaande gedragstransformatie zullen doormaken.

Tijdens het seminar ga je tot de kern, met ietwat confronterende oefeningen, waarvan je de inzichten nadien onmiddellijk kan implementeren in je leven en je business.

Topchef niek ducheyne

Doorheen de dag wordt jouw maag verwend door creaties van topchef Niek Ducheyne.

Op het dagseminar 'The Art Of Thriving' gaan we tot de kern van wat jou mogelijks in de weg staat om nóg sneller, nóg beter en nóg krachtiger te ondernemen.

Exclusief SEMINAR ZA 20/11/21

THE ART OF THRIVING

TIJD: 10u - 18u.
LOCATIE: De Living - Verlorengoedstraat, 8750 Wingene

Inhoud:

Inbegrepen:

WAT ZAL IK INVESTEREN?

De markt die je zou kunnen pakken, maar niet doet. De zaak die je zou kunnen opstarten, maar niet doet. De impact op de economie, het klimaat, mensenlevens… die je zou kunnen maken, maar niet doet. Mensen zitten vaak in hun eigen portefeuille, snijden in hun eigen power, hun eigen geluk… Zonder erbij stil te staan. Mensen zitten in een patroon. Ze staan op automatisch, waardoor ze niet bewust nadenken over het creëren van hun toekomst. Zo stappen vele mensen hun geprogrammeerde toekomst tegemoet, zonder het roer in handen te nemen.

De meeste ondernemers, individuen of leiders die geen of te weinig resultaten behalen, hebben geen gebrek aan informatie of vaardigheden. Hun probleem is dat ze kracht en executie missen. Ze missen de kracht en de toewijding die nodig is om te creëren wat echt belangrijk voor hen is. Of ze missen de kracht en de toewijding om te focussen op datgene waar het bedrijf het meest nood aan heeft. De reden dat ze kracht en toewijding/commitment missen, is vrij eenvoudig. Ze hebben er geen gecreëerd.

Het NU is het enige moment wanneer je kan handelen om die toekomst te creëren waarin je wenst te leven. Voor de meeste mensen is het nooit nu en altijd ooit. En ooit is codetaal voor nooit.

Ervaring leert ons dat wanneer je zelf transformeert als persoon en de nodige tools en mogelijkheden in handen krijgt en een onbreekbaar commitment aan de dag legt, dat je dan wél dié winst kan maken, wel dié impact kan maken en wel dié markt kan overheersen. Daarom hebben wij dit seminar tot leven geroepen.

CORONAMAATREGELEN

Wij, bij Ilse Jaques, geloven in een wereld waar je jouw eigen succes creëert.

Wij geloven in krachtig leiderschap waar drukte, manipulatie en stress plaats maken voor flow, focus en levenskwaliteit.

Wij geloven dat ieder individu de keuze kan maken om het droomleven te leiden dat hij/zij verkiest.

Het is onze missie om mensen die zo'n groeikeuze durven maken te ondersteunen en te begeleiden naar dat doel.

Ga naar de inhoud