DONDERDAG 15/12/22 ANTWeRPEN

The bridge

In een samenleving temidden van een historische transitie bouwen we bruggen tussen gelijkstemde zielen.
We scheppen ruimte voor nieuwe verbindingen 
binnen een high-end omkadering

Laat je verrassen door ons veelzijdige gezelschap, ondernemend netwerk en stijlvol entourage.

Next in line: een tipje van de sluier over onze digitale toekomst, dankzij Dado Van Peteghem.

DIT event is voorbij

HIGH-PERFORMANCE COMMUNITY

THE WHY

Als begrippen als immersive, gamification, decentralized en blockchain je nogal futuristisch en utopisch in de oren klinken, is het hoog tijd voor een stevige update van je business strategy. 

De metaverse generation staat in de startblokken om de wereld over te nemen. Dat is geen science-fiction, het is 5-voor-12-realiteit. Doorheen de geschiedenis heerst in Belgenland de tendens om ietwat meewarig en sceptisch de opkomende tendensen gade te slaan, waardoor ondernemers helaas al vaak de boot der opportuniteiten hebben gemist. Laten we de leerlessen uit de eerste twee internetgolven meenemen en vandaag inzetten op de kansen die er liggen.

Welke componenten bepalen het groeiklimaat? Follow the money, follow the developers, and follow the kids. In de VS en het Midden-Oosten worden vandaag biljoenen gepompt in alles wat met Web3 te maken heeft: fondsen, crypto, the metaverse, kies maar uit. Onze jeugd beweegt zich moeiteloos in virtuele omgevingen en walst spelend met hun avatar door een digitale wereld. Jonge studenten en engineers richten zich massaal op deze nieuwe evolutie, willen ze competitief blijven op de veranderende markt.

Er is geen ontkomen aan: deze revolutie gaat de komende tijd een massieve impact uitoefenen op ieders bestaan. 
Prepare for the next decade. Welcome to The Bridge.

THE HOW

Dado is een van de oprichters van het transformatieadviesbureau Scopernia, en mede-oprichter van startups Social Seeder en Speakersbase. Jaarlijks voorziet hij meer dan honderd inspirerende keynotes rondom digitale transformatie, innovatie en ecosysteemdenken. Na zijn studies Communicatie- en Computerwetenschappen aan de Universiteit van Gent publiceerde hij diverse businessboeken, waaronder "Digital Transformation" (2014) met Jo Caudron, "Corporate Venturing" (2018) met Omar Mohout en "Metasystems" (2020) met Nils van Dam. 


Dado is non-stop actief bij het ondersteunen van organisaties en bedrijven met hun innovatievisie en -strategie. Als lid van de strategiecommissie van de toonaangevende modegroep Chalhoub Group in Dubai verblijft hij vaak in het Midden-Oosten en Azië.

Daar is hij getuige van hun pionierschap inzake Web3: er wordt astronomisch geïnvesteerd, economie gecreëerd en talent aangetrokken. Zolang 'wij' in onze geremde gedachten en conservatief criticisme blijven hangen, zal het ons hier net zo vergaan als in het e-commerce verhaal. Zij die toen de koe bij de horens vatten zijn momenteel marktleiders, waar de overigen te lijden hebben onder de huidige recessie.

Ilse Jaques

THE wHAT

18.30 uur 

19.00 uur

19.15 uur

20.30 uur

23.00 uur

–  Verwelkoming

–  Introductie door Ilse Jaques

–  Keynote door Dado Van Peteghem

–  Driegangendiner & Netwerking

–  Einde

Ga naar de inhoud