In een samenleving temidden van een historische transitie
bouwen we bruggen tussen gelijkstemde zielen.

We scheppen ruimte voor nieuwe verbindingen 
binnen een high-end omkadering

Laat je verrassen door ons veelzijdige gezelschap,
ondernemend netwerk en stijlvolle entourage.

Op donderdag 16 mei hebben we
een bijzondere gast op het podium.

Gerrit Sarens

THE why

Op 16 mei 2024 heeft The Bridge - Private Members Club het genoegen om Gerrit Sarens te verwelkomen in het prestigieuze Cobergher Hotel in Kortrijk voor een masterclass getiteld "The Ugly Truth About Leadership".

Deze sessie belooft een diepgaande verkenning te zijn van de minder besproken aspecten van leiderschap, waaronder de persoonlijke en professionele uitdagingen die leiders vaak moeten overwinnen.

Deelnemers kunnen een ongefilterde kijk verwachten op wat effectief leiderschap in de hedendaagse zakelijke wereld werkelijk inhoudt, inclusief de valkuilen en de paradoxen die vaak onder het oppervlak schuilen. Deze masterclass is bijzonder relevant voor huidige en toekomstige leiders die streven naar authenticiteit en effectiviteit in hun leiderschapsrollen.

THE WHo

Gerrit Sarens

Gerrit Sarens is een erkende figuur in de wereld van leiderschapsontwikkeling en bedrijfsmanagement, die bekend staat om zijn onconventionele benaderingen en scherpe inzichten. Met een uitgebreide achtergrond in psychologie en bedrijfskunde heeft hij zichzelf gepositioneerd als een vooraanstaand consultant en spreker in de sector.

Sarens heeft samengewerkt met diverse internationale bedrijven, waarbij hij zich richt op het transformeren van leiderschapsstijlen en het cultiveren van authentieke managementpraktijken die bedrijfsculturen versterken.

Zijn aanpak in leiderschapsontwikkeling benadrukt de complexiteit en de soms onaangename waarheden die komen kijken bij het leiden van moderne organisaties. Hij daagt traditionele normen uit en moedigt leiders aan om introspectief te zijn en ethische dilemma's en de psychologische uitdagingen van leiderschap frontaal aan te pakken. Sarens is ook auteur van verschillende publicaties over leiderschap en organisatorische verandering, waarin hij pleit voor een meer geïntegreerde en mensgerichte benadering in bedrijfsleiderschap.

THE HOW

Ilse Jaques

Als vaste waarde binnen premium coaching en bezieler van tal van succesvolle ondernemingen, is Ilse Jaques de gastvrouw van het event.

Zoals steeds neemt Ilse de vragen en bezorgdheden van haar cli├źnteel sterk ter harte. Volgend op de ingrijpende, elkaar snel opvolgende veranderingen in onze wereld, wil Ilse vanuit verscheidene invalshoeken de actualiteit en het ondernemerslandschap belichten.

Bij The Bridge - Private Members Club als selecte community, waar leiders, dromers en doeners elkaar ontmoeten, willen we inspirerende gespreksstof bieden en in dialoog gaan met de creators van de toekomst.

Ga naar de inhoud