3 part ONLINE MASTERCLASS series

LEAD
with massive results

LEAD WITH POWER

LEAD WITH eASE

LEAD WITH RESULTS

Donderdag 11, 18 en 25 maart 2021 — 13u - 17u

Niet 'de typische' training

Als ondernemer neem je dagelijks groeikeuzes. De comfort-zone kom jij niet vaak tegen. En als je er wel plots in zit, weet je dat je snel moet schakelen om er niet in te blijven hangen.

Deze Leadership Deep Dive Training helpt jou sneller en veerkrachtiger te groeien als ondernemer.

Elke ondernemer heeft blindspots en onbewuste patronen die je succes en resultaten afremmen. Het leren opmerken van die patronen, waardoor je onmiddellijk correcties kan maken, is goud waard.

De Leadership Deep Dive Training brengt je niet de zoveelste theorie of de zoveelste academische uitéénzetting. Neen. Dit is anders.

Dit is gebaseerd op directe ervaring.
Je mag rekenen op methodologieën en coaching-technologieën die sinds jaar en dag bewezen resultaat neerzetten. Daarbovenop kunnen we jou ondersteunen met bakken praktijkervaring.

DAY 1

Do 11/03/21 — 13u - 17u

We verdiepen ons in een aantal cognitieve thema’s met betrekking tot menselijk gedrag wat leidt tot bepaalde resultaten, bepaalde patronen, bepaalde (mis-) communicaties en steeds wederkerige situaties.

DAY 2

Do 18/03/21 — 13u - 17u

In de tweede sessie worden de thema’s 'sturen', 'resultaatgericht managen' en 'effectief communiceren' behandeld.

DAY 3

Do 25/03/21 — 13u - 17u

In de tweede sessie worden de thema’s 'strategisch handelen', 'inspireren en motiveren' en 'visie' behandeld.

Uiteraard bieden we tijdens elke sessie ook de tools en de mogelijkheden aan om te transformeren. Je gaat actief aan de slag om de lat hoger te leggen, onwerkbare patronen en zaken om te buigen in werkbare patronen, situaties en communicaties.

ILSE JAQUES

Wij begeleiden uiterst toegewijde individuen, ondernemers en high achievers om voluit te leven en te renderen.
Dat doen we door drie zaken:

Wij verhogen met andere woorden aan een razendsnel tempo het rendement van je leven en je business.

Life is a game, business is a game, money is a game.
Let's master the game.

Tijdens de 3-delige masterclass series 'Lead with massive results' focussen we de hele tijd door op groei. We helpen jou:

wat zal ik investeren?

Je bedrijf draait goed. Je bent tevreden met je resultaten. Maar wat als je onbewust onbenut potentieel onaangeroerd laat?

Stilstaan bestaat niet. Gaat je bedrijf niet vooruit? Dan gaat het achteruit. Een voorbeeld: Om jouw bedrijf op te schalen van een business die €500.000 per jaar genereert, naar een business die €1.000.000 per jaar genereert, zal jij als zaakvoerder moeten transformeren naar een zaakvoerder die bedrijven van dat kaliber aanstuurt. Die transformatie van jouw persoon is een 'must' of het opschalen van je bedrijf zal altijd een verhaal van 'morgen' blijven.

Dus de vraag is niet 'Welke investering moet ik maken om te transformeren?' De vraag is 'Wat kost het mij als het opschalen nog langer uitblijft?'