High-Performance ondernemen begint hier

A prime day with Ilse Jaques

Transformatie verloopt altijd in drie fases:

1. Je opent je blik voor de verschillende mogelijkheden en verruimt je vizier. Je maakt je los van interne belemmeringen om je volle potentieel te kunnen zien.
2. Vervolgens begin je te creëren, onderneem je wat je voordien niet eens voor mogelijk hield.  Alle registers worden opengetrokken en business breidt uit naar ongeziene schaal.
3. Tot slot is de tijd rijp om volledig los te breken en te floreren zoals nooit tevoren. Je maakt brandhout van limieten en uitdagingen en leeft je allermooiste leven.

Als High Performance coaches bieden wij aan ieder ondernemend talent de juiste ondersteuning bij het realiseren van hun ideale realiteit. 

We fungeren als jouw secret agent die achter de schermen voortdurend bijstuurt, correcties aanbrengt, bekrachtigt en versterkt, tot jij jouw milestones bereikt.


High Performance gaat over topprestaties, krachtig leiderschap en grenzen verleggen. Net als voor iedere Olympische atleet is coaching een onlosmakelijk gegeven om die medaille te behalen. We staan aan je zijde, houden je een spiegel voor en transformeren jouw onwerkbare patronen tot stevige propellers.


Waar je ook vandaan komt, wat jouw verhaal ook is: onze ongeëvenaarde methodologie levert jou de tools en inzichten om alles te bereiken waar je ooit van droomde. Voor elke fase van transformatie leveren we ondersteuning op maat.

In deze dagseminars nemen we een stevige duik in jouw huidige realiteit en brengen we nauwgezet jouw patronen, beperkende overtuigingen en onbruikbare gedachten in kaart. Vervolgens herschrijven we jouw mainframe tot een moederbord van waaruit jij grenzeloos je vleugels kan uitslaan.

A prime day with Ilse Jaques

The art of Thriving

een-op-een-trajecten

Tijdens een persoonlijk traject heb je een wekelijks contactmoment met jouw coach. Je wordt begeleid doorheen jouw diepgaande transformatie, werkt blokkades en belemmerende elementen weg en geven kracht bij waar het nodig is als mens en als ondernemer. Waar liggen de groeikansen? Waar kunnen we extra op inzetten?


Door de wekelijkse gesprekken waar we alle aandacht wijden aan jou, je groei en jouw bedrijf, brengen we onomkeerbare transformaties teweeg. Onwerkbare patronen en blindspots waarmee je anders jezelf, je relaties en de groei van je bedrijf afremt, worden wekelijks opgepikt en bijgestuurd.

High Performance coaching

Ilse JAques

Groepstrajecten

Het groepstraject is een intensief, transformerend coachingprogramma dat bestaat uit drie verschillende fasen. Hierbij werk je samen met anderen om bepaalde doelen te bereiken en persoonlijke groei te bevorderen. Het volgen van dit traject in een groepssetting stelt je in staat om van anderen te leren en inspiratie te krijgen, terwijl je door de verschillende stappen van persoonlijke ontwikkeling navigeert.

 

Het totale kostenplaatje voor dit traject kan in drie delen of in één keer betaald worden, waarbij een betaling in één keer een aanzienlijke besparing oplevert.

 

THE ART OF POSSIBILITIES:

We create a foundation that serves to see endless possibilities and experience mental freedom.

 

THE ART OF CREATION:

We deliver the possibility for endless fulfilling results.

 

THE ART OF THRIVING:

You are in control.

 

Klik op de link voor een meer gedetailleerde uitleg van elke fase en ontdek hoe dit groepstraject je kan helpen bij je persoonlijke groei en ontwikkeling. Het is tijd om de reis naar je ware zelf te beginnen!

Groepscoaching

Groepstraject

1 traject met 3 fasen

High PErformance Circle

Voor dé high-performance ondernemer die steeds ‘aan’ wil blijven staan.

Een wekelijkse online round-up die dé basis legt voor een uiterst effectief en efficiënt leven. 

Mastery of life & business met gelijkgestemden.

Groepscoaching

Ilse Jaques 
Mastery sessions

1 uur per week

Never allow 'waiting' to become a habit.
Life is happening now.

Take risks when needed.
Learn. Grow. Repeat.

#JFDI

Copyright © 2024 Ilse Jaques. Alle rechten voorbehouden | Privacy Policy | Disclaimer

Ga naar de inhoud