online dag-seminar VR 25/06/21 van 10u-17u

Turning ceilings
into floors

With our
high-performance formula
for entrepreneurs

ONLINE SEMINAR
VIA ZOOM.US

inschrijven en betalen

DIRECT IMPLEMENTEERBARE
FORMULES

It’s very black & white.
You’re either committed,
to what you say you want,
or you’re holding back.

Voor ondernemers en CEO's uit de tech-industrie die op een high-end level de markt willen veroveren. Ongeacht je leeftijd, ervaring, waar je vandaan komt, waar je staat op vandaag of waar je naartoe wil.

Tijdens het seminar gaan we door de basis van onze high-performance methodologie. Die baseert zich op formules en distincties die jou van punt A naar punt B bewegen in één rechte lijn en op een uiterst efficiënte manier.

In dit seminar leggen we het fundament waarop je daarna als ondernemer verder kan bouwen. Zie het als een engineering-process van je leven, business en rol als leider in het bedrijf.

Dit seminar is geen 'motivational speech', 'feel-good-show' of zweverig gedoe. We gaan door waardevolle oefeningen die je na het seminar projectmatig kan gaan implementeren om je leven en je business te innoveren.

Vele ondernemers hebben een ongelofelijk potentieel, maar door het schrijnend gebrek aan educatie over leiderschap, netwerken, communicatie of omgaan met werknemers bots je maar al te vaak met je neus tegen de deur. En dit hoef je niet te tolereren onder de noemer 'Ik ben nu eenmaal zo'.

Dit seminar is voor ambitieuze ondernemers die geen genoegen willen nemen met 'ok' of 'goed'. Dit seminar is voor ondernemers die gaan voor excellentie, high-end en premium.

Wij, bij Ilse Jaques, geloven in een wereld waar je jouw eigen succes creëert volgens jouw eigen voorwaarden. Hiervoor ontwerpen we een code of conduct. Wat tolereer je in je leven? En waar is het tijd om een beslissing te maken dat het anders moet?

Wij geloven in duurzaam en krachtig leiderschap waar drukte, manipulatie en stress plaats maken voor focus, gestroomlijnde processen en levenskwaliteit.

Wij geloven dat ieder individu de keuze kan maken om het leven te leiden op de manier hoe hij/zij dat zelf designed. Elke persoon en elk leven is maakbaar. Ongeacht je leeftijd, je ervaring, waar je vandaan komt, waar je staat op vandaag of waar je naartoe wil.

Het is onze missie om mensen die zo'n groeikeuze durven maken te ondersteunen en projectmatig te begeleiden naar dat doel. Wij zorgen ervoor dat je steeds in een rechte lijn op je doel blijft afgaan. En dat je als high-performer steeds 'aan' staat om ten volle en bewust te leven en te creëren.

ILSE JAQUES

Wij begeleiden uiterst toegewijde individuen, ondernemers en high achievers om voluit te leven en te renderen.
Dat doen we door drie zaken:

Wij verhogen met andere woorden aan een razendsnel tempo het rendement van je leven en je business.

Op het dagseminar 'Turning ceilings into floors' gaan we tot de kern van wat jou tegenhoudt om met je hard verdiende knowledge base te excelleren. We gaan door de gehele basis-methodologie van onze coaching, zodat je na het seminar verder kan met een stevig fundament.

ONLINE SEMINAR VR 25 JUNI 2021

Turning ceilings
into floors

TIJD: 10u - 17u.
LOCATIE: Online via ZOOM.US

Inhoud:

Inbegrepen:

WAT ZAL IK INVESTEREN?

De markt die je zou kunnen pakken, maar niet doet. De zaak die je zou kunnen opstarten, maar niet doet. De impact op de economie, het klimaat, mensenlevens… die je zou kunnen maken, maar niet doet. Mensen zitten vaak in hun eigen portefeuille, snijden in hun eigen power, hun eigen geluk… Zonder erbij stil te staan. Mensen zitten in een patroon. Ze staan op automatisch, waardoor ze niet bewust nadenken over het creëren van hun toekomst. Zo stappen vele mensen hun geprogrammeerde toekomst tegemoet, zonder het roer in handen te nemen.

De meeste ondernemers, individuen of leiders die geen of te weinig resultaten behalen, hebben geen gebrek aan informatie of vaardigheden. Hun probleem is dat ze kracht en executie missen. Ze missen de kracht en de toewijding die nodig is om te creëren wat echt belangrijk voor hen is. Of ze missen de kracht en de toewijding om te focussen op datgene waar het bedrijf het meest nood aan heeft. De reden dat ze kracht en toewijding/commitment missen, is vrij eenvoudig. Ze hebben er geen gecreëerd.

Het NU is het enige moment wanneer je kan handelen om die toekomst te creëren waarin je wenst te leven. Voor de meeste mensen is het nooit nu en altijd ooit. En ooit is codetaal voor nooit.

Ervaring leert ons dat wanneer je zelf transformeert als persoon en de nodige tools en mogelijkheden in handen krijgt en een onbreekbaar commitment aan de dag legt, dat je dan wél dié winst kan maken, wel dié impact kan maken en wel dié markt kan overheersen. Daarom hebben wij dit seminar tot leven geroepen.

"In order to become the 1% you must do what 99% won't" — Als je daartoe bereid bent, ben je bij ons aan het juiste adres.