Make your life matter.
No one else will.

KMO-Groeisubsidie VLAIO

Graag maken we jou attent op een interessante subsidie tot 50.000,00 euro voor ondernemers: De KMO-Groeisubsidie van VLAIO. 

 

Je kan hiervoor aanvraag doen tot 31 augustus 2021.

 

De subsidie is 2-delig:

 

  • tot 25.000,00 euro voor extern advies van een coach, een mentor, een consultant, … die jouw groeitraject ondersteunt. (Voorwaarde van de KMO-groeisubsidie: Het coaching-traject waarvoor je aanvraag doet, moet minimum 20.000,00 euro bedragen).
  • tot 25.000,00 euro voor intern advies van een nieuwe medewerker in loondienst die het groeitraject mee helpt te realiseren. 

 

Toegelaten thema’s van het groeitraject: 

  • Internationalisering
  • Digitalisering
  • Duurzaam en circulair ondernemen.


Met ons bedrijf, Ilse Jaques, bieden wij high-performance coaching aan voor ondernemers (→ extern advies) op vlak van, onder andere, duurzaam en circulair ondernemen of internationalisering.

 

Met andere woorden: Er biedt zich tot 31 augustus een uitzonderlijke kans aan om van start te gaan met een groeitraject bij Ilse Jaques, waarvan een groot deel van de investering gedekt kan worden door deze KMO-groeisubsidie bij VLAIO. 

De groeisubsidie heeft enkel betrekking op trajecten die nog moeten starten, ten vroegste op de eerste dag van de maand volgend op de indiening van jouw subsidie-aanvraag.

 

Meer informatie over de subsidie: https://www.vlaio.be/nl/subsidies-financiering/kmo-groeisubsidie

 

VOLGENDE STAP:

Wens je meer informatie over de groeitrajecten die wij aanbieden bij Ilse Jaques? 
Contacteer ons via onderstaand apply-formulier.

 

 


Of neem onmiddellijk deel aan een seminar, zodat je zelf kan ondervinden of onze high-performance coaching methodiek jouw weg naar Rome is. Dan heb je hiervoor nog de kans vóór je jouw groeisubsidie-dossier moet indienen tegen 31 augustus. 

 

In augustus hebben we namelijk de volgende mogelijkheden:

 

IlseJaques high-performance coach voor ondernemers

Copyright © 2020 Ilse Jaques. Alle rechten voorbehouden | Privacy Policy | Disclaimer |