WEBINAR

Excelleren
en ondernemen

zonder
tegenstrijdigheid

Kom er in dit webinar achter waar je onmiddellijk correcties kunt maken om onophoudelijk te blijven handelen met kracht, focus én significant resultaat, zodat je 'on top of your game' kan blijven, ongeacht wat er op jouw pad komt.

Dinsdag 08/12: 19u - 21u

Investering: € 45 (excl. BTW)

VOOR WIE?

WAAROM?

Je verdient het om de beste versie van jezelf te ontmoeten. De krachtige, veerkrachtige en effectieve versie. Diegene die uitblinkt in de zaken die er toe doen, de doelen behaalt die werkelijk impact hebben en de dromen realiseert die de realiteit transformeert. Jij verdient het om dát leven te leiden dat jij verkiest.

 

Daarom bekrachtigen en ondersteunen wij jou om jouw eigen versie van ‘extraordinary’ te creëren. Om het even waar je vandaan komt, wat jouw achtergrond is of waar je van plan bent naartoe te gaan. Wij geven jou de tools en de mindset die je nodig hebt. Zo kan je het slapende potentieel, dat je altijd al in je had, eindelijk ten tonele roepen en laten floreren in de realiteit. Zo kan jij voluit leven, meester worden van de stuurkabine en zelf de richting bepalen waar je naartoe wil. Zo zal je ook groeien door met jouw nieuwe kracht anderen op te liften. Zo zal je een onomkeerbare radicale transformatie meemaken. 

 

Jij alleen bent verantwoordelijk voor jouw eigen persoonlijk en zakelijk succes en jij alleen definieert jouw eigen kansen om dit te bereiken. Wij zorgen ervoor, wanneer jij ervoor gaat, dat de impact ver buiten jouw horizon te voelen is. Wij geven jou de moed om de dansvloer van jouw eigen leven te betreden en anderen te inspireren om te bewegen op dezelfde bekrachtigende beat.

 

Be the best version of yourself. Just fucking do it. Change life

WAT?

Dit is niet het zoveelste webinar waarbij je jouw soft-skills kan upgraden, informatie krijgt, tips & tricks opstrijkt… Hell no. Dit is anders. 

Dit is de basis, het fundament, geen hard skills, geen soft skills, simpelweg het fundament.

Bij Ilse Jaques geloven we dat iedereen in staat is om het leven te leiden dat hij/zij wil leiden. Wij bieden high-end gedragscoaching aan voor high achievers, toegewijde personen en ondernemers, zodat jij ten volle kan leven en jouw potentieel waarmaken. Dit doen we door jou in staat te stellen om
1) de persoon te worden die je altijd al wilde zijn en;
2) de obstakels te overbruggen die jou nu mogelijks tegenhouden om jouw succes te realiseren.

Donderdag 19/11
13u - 15u

Donderdag 26/11
19u - 21u

dinsdag 08/12
19u - 21u

Investering: € 45 (excl. BTW)

IlseJaques high-performance coach voor ondernemers