A prime day with Ilse Jaques


Transformatie verloopt altijd in drie fases.

U opent uw blik voor de verschillende mogelijkheden en verruimt uw vizier.
Vervolgens begint u te creëren, onderneemt u wat u voordien niet eens voor mogelijk hield.
Tot slot is de tijd rijp om volledig los te breken en te floreren zoals nooit tevoren. U maakt brandhout van limieten en uitdagingen en leeft uw allermooiste leven.
Als high-performance coach bied ik aan ieder ondernemend talent de juiste ondersteuning bij het realiseren van hun ideale realiteit.Ik fungeer als uw secret agent die achter de schermen voortdurend bijstuurt, correcties aanbrengt, bekrachtigt en versterkt, tot u uw milestones bereikt.High-performance gaat over topprestaties, krachtig leiderschap en grenzen verleggen. Net als voor iedere Olympische atleet is coaching een onlosmakelijk gegeven om die medaille te behalen. Ik sta aan uw zijde, houdt u een spiegel voor en transformeer uw onwerkbare patronen tot stevige propellers.Waar u ook vandaan komt, wat uw verhaal ook is: de ongeëvenaarde methodologie levert u de tools en inzichten om alles te bereiken waar u ooit van droomde. Voor elke fase van transformatie, ondersteuning op maat.
In deze dagseminars nemen we een stevige duik in uw huidige realiteit en brengen we nauwgezet uw patronen, beperkende overtuigingen en onbruikbare gedachten in kaart. Vervolgens herschrijven we uw mainframe tot een moederbord van waaruit u grenzeloos uw vleugels kunt uitslaan.

een-op-een-trajecten

Tijdens een persoonlijk traject heeft u een wekelijks contactmoment met uw coach. U wordt begeleid doorheen uw diepgaande transformatie, werkt blokkades en belemmerende elementen weg en geven kracht bij waar het nodig is als mens en als ondernemer. Waar liggen de groeikansen? Waar kunnen we extra op inzetten? Door de wekelijkse gesprekken waar we alle aandacht wijden aan u, uw groei en uw bedrijf, brengen we onomkeerbare transformaties teweeg. Onwerkbare patronen en blindspots waarmee u anders uzelf, uw relaties en de groei van uw bedrijf afremt, worden wekelijks opgepikt en bijgestuurd.

High-performance coaching 

Groepstrajecten

Het groepstraject is een intensief, transformerend coachingprogramma dat bestaat uit drie verschillende fasen.

Hierbij werk je samen met anderen om bepaalde doelen te bereiken en persoonlijke groei te bevorderen.

Het volgen van dit traject in een groepssetting stelt je in staat om van anderen te leren en inspiratie te krijgen, terwijl je door de verschillende stappen van persoonlijke ontwikkeling navigeert.

Het totale kostenplaatje voor dit traject kan in drie delen of in één keer betaald worden, waarbij een betaling in één keer een aanzienlijke besparing oplevert.

 

THE ART OF POSSIBILITIES:

We deliver the possibility for mental freedom and endless creation.

 

THE ART OF CREATION:

We deliver the possibility for endless fulfilling results.

 

THE ART OF THRIVING:

You are in control.

 

 

Ontdek hoe dit groepstraject je kan helpen bij je persoonlijke groei en ontwikkeling.

Het is tijd om de reis naar je ware zelf te beginnen!

High-Performance Circle

Voor dé high-performance ondernemer die steeds ‘aan’ wil blijven staan.

Een wekelijkse online round-up die dé basis legt voor een uiterst effectief en efficiënt leven.

Ilse Jaques 
Mastery sessions

1 uur per week

Never allow 'waiting' to become a habit.
Life is happening now.

Take risks when needed.
Learn. Grow. Repeat.

#JFDI

Ga naar de inhoud