Wie of wat is Ilse Jaques?

Ilse is founder en principal high-performance coach bij het gelijknamige bedrijf Ilse Jaques. Ze is een vurige dame die steeds paraat staat om te helpen waar nodig.  

Ze heeft 200% commitment op het succes van haar cliënten. Ze stelt hen steeds in staat om een nieuwe vloer te creëren bij elk limiterend plafond waar ze tegenaan botsen.

 

In haar vrije tijd gaat al haar focus en liefde naar haar familie. Ze is een trotse moeder van Wout en haar pasgeboren zoon, Alexandre.

 

Als je graag meer wil weten over Ilse als persoon, haar achtergrond en hoe ze terechtkwam bij high-performance coaching, scroll dan naar onder op deze pagina en lees het interview voor Bloovi-magazine en Sterck. Magazine of bekijk de podcast met Peter Snauwaert. 

Wij, bij Ilse Jaques, geloven dat iedereen in staat is om zijn/haar gewenste leven te leiden. Voor high achievers, toegewijde personen en ondernemers bieden wij high-end gedragscoaching aan, zodat zij ten volle kunnen leven en hun potentieel kunnen waarmaken. Dit doen we door hen in staat te stellen om:

– de persoon te worden die ze altijd al wilden zijn en;

– de obstakels te overbruggen die jou nu mogelijks tegenhouden om jouw succes te realiseren.


Je verdient het om de beste versie van jezelf te ontmoeten. De krachtige, veerkrachtige en effectieve versie. Diegene die uitblinkt in de zaken die er toe doen, de doelen behaalt die werkelijk impact hebben en de dromen realiseert die de realiteit transformeert. Jij verdient het om dát leven te leiden dat jij verkiest.


Daarom bekrachtigen en ondersteunen wij jou om jouw eigen versie van ‘extraordinary’ te creëren. Om het even waar je vandaan komt, wat jouw achtergrond is of waar je van plan bent naartoe te gaan. Wij geven jou de tools en de mindset die je nodig hebt. Zo kan je het slapende potentieel, dat je altijd al in je had, eindelijk ten tonele roepen en laten floreren in de realiteit. Zo kan jij voluit leven, meester worden van de stuurcabine en zelf de richting bepalen waar je naartoe wil. Zo zal je ook groeien door met jouw nieuwe kracht anderen op te liften. Zo zal je een onomkeerbare radicale transformatie meemaken.


Jij alleen bent verantwoordelijk voor jouw eigen persoonlijk en zakelijk succes en jij alleen definieert jouw eigen kansen om dit te bereiken. Wij zorgen ervoor, wanneer jij ervoor gaat, dat de impact ver buiten jouw horizon te voelen is. Wij geven jou de moed om de dansvloer van jouw eigen leven te betreden en anderen te inspireren om te bewegen op dezelfde bekrachtigende beat.


Be the best version of yourself. Just fucking do it. Change life.

Interview Bloovi 2

Op 30 maart 2021 verscheen een tweede interview met Ilse Jaques in het Belgische ondernemersmagazine Bloovi.

Ilse Jaques in STERCK.Magazine Oost-Vlaanderen 13 - Maart 2021

Klik op onderstaande foto om het artikel in groter formaat te lezen.

Interview Bloovi 1

Op 15 oktober 2020 verscheen een interview met Ilse Jaques in het Belgische ondernemersmagazine Bloovi.

podcast interview met Peter Snauwaert

Op 17 November 2020 werd Ilse geïnterviewed door Peter Snauwaert voor zijn podcast ‘What’s on your mind?’.