wie is Ilse jaques?

Ilse is founder en principal high-performance coach bij het gelijknamige bedrijf Ilse Jaques. Ze is een vurige dame die steeds paraat staat om te helpen waar nodig.

 

Ze heeft 200% commitment op het succes van haar cliënten. Ze stelt hen steeds in staat om een nieuwe vloer te creëren bij elk limiterend plafond waar ze tegenaan botsen.

 

In haar vrije tijd gaat al haar focus en liefde naar haar familie. Ze is de trotse moeder van Wout en Alexandre.

Wij, bij Ilse Jaques, geloven dat iedereen in staat is om zijn/haar gewenste leven te leiden. Voor high-achievers, toegewijde personen en ondernemers bieden wij high-end gedragscoaching aan, zodat zij ten volle kunnen leven en hun potentieel kunnen waarmaken.

 

Dit doen we door hen in staat te stellen om:

– de persoon te worden die ze altijd al wilden zijn;
– de obstakels te overbruggen die hen nu mogelijk tegenhouden om succes te realiseren.

 

De wereld verdient het om de beste versie van jezelf te ontmoeten. De krachtige, veerkrachtige en effectieve versie. Diegene die uitblinkt in de zaken die er toe doen, de doelen behaalt die werkelijk impact hebben en dromen realiseert. Je leidt het leven dat jij verkiest. Dat geeft je power, drive en onaflatend enthousiasme voor het leven.

Daarom staan wij als geheime agent aan jouw zijde bij het creëren van jouw eigen versie van extraordinary. Om het even waar je vandaan komt, wat jouw achtergrond is of waar je van plan bent naartoe te gaan.

 

Wij geven jou de tools en de mindset die je nodig hebt. Zo kan je jouw aanwezige potentieel 100% ten tonele roepen en laten floreren in de realiteit. Zo kan jij voluit leven, meester worden van de stuurcabine en zelf de richting bepalen waar je naartoe wil. Zo zal je ook groeien door met jouw nieuwe kracht anderen op te liften. Zo zal je een onomkeerbare radicale transformatie meemaken.

 

Jij alleen bent verantwoordelijk voor jouw eigen persoonlijk en zakelijk succes en jij alleen definieert jouw eigen kansen om dit te bereiken. Wanneer jij het juiste commitment aan de dag legt, zorgen wij ervoor dat de impact ver buiten jouw horizon te voelen is.

 

Be the best version of yourself. Just fucking do it. Change life.

BEKIJK HET PANELGESPrEK MET CLIËNTEN

In september 2021 waren we te gast bij KMO-Insider voor een panelgesprek over High-Performance Coaching voor ondernemers en investeerders.

 

Samen met vier cliënten gingen we in gesprek over wat het is om High-Performance te leven en het effect dat deze houding heeft op je business en je resultaten.

 

Bekijk een veertien minuten durende samenvatting van het gesprek in deze video.​

Ga naar de inhoud