Live what others wish for,
and you will be one of the few
who do what others don’t.

Ilse is founder en principal high-performance coach bij het gelijknamige bedrijf Ilse Jaques. Ze is een vurige dame die steeds paraat staat om te helpen waar nodig.  

Ze heeft 200% commitment op het succes van haar cliënten. Ze stelt hen steeds in staat om een nieuwe vloer te creëren bij elk limiterend plafond waar ze tegenaan botsen.

In haar vrije tijd gaat al haar focus en liefde naar haar familie. Ze is de trotse moeder van Wout en Alexandre.

Wij, bij Ilse Jaques, geloven dat iedereen in staat is om zijn/haar gewenste leven te leiden. Voor high achievers, toegewijde personen en ondernemers bieden wij high-end gedragscoaching aan, zodat zij ten volle kunnen leven en hun potentieel kunnen waarmaken. 

Dit doen we door hen in staat te stellen om: - de persoon te worden die ze altijd al wilden zijn en; - de obstakels te overbruggen die jou nu mogelijks tegenhouden om jouw succes te realiseren.

De wereld verdient het om de beste versie van jezelf te ontmoeten. De krachtige, veerkrachtige en effectieve versie. Diegene die uitblinkt in de zaken die er toe doen, de doelen behaalt die werkelijk impact hebben en de dromen realiseert die de realiteit transformeert. Je leidt het leven dat jij verkiest. En dat geeft je power, drive en onaflatend enthousiasme voor het leven.

Daarom staan wij als geheime agent aan jouw zijde bij het creëren van jouw eigen versie van ‘extraordinary’. Om het even waar je vandaan komt, wat jouw achtergrond is of waar je van plan bent naartoe te gaan. 

Wij geven jou de tools en de mindset die je nodig hebt. Zo kan je het potentieel, dat in je zit, 100% ten tonele roepen en laten floreren in de realiteit. Zo kan jij voluit leven, meester worden van de stuurcabine en zelf de richting bepalen waar je naartoe wil. Zo zal je ook groeien door met jouw nieuwe kracht anderen op te liften. Zo zal je een onomkeerbare radicale transformatie meemaken.

Jij alleen bent verantwoordelijk voor jouw eigen persoonlijk en zakelijk succes en jij alleen definieert jouw eigen kansen om dit te bereiken. Wij zorgen ervoor, wanneer jij ervoor gaat, dat de impact ver buiten jouw horizon te voelen is.

Be the best version of yourself. Just fucking do it. Change life.

IlseJaques transparant

Copyright © 2020 Ilse Jaques. Alle rechten voorbehouden | Privacy Policy | Disclaimer | 0032 492 70 12 27