CLARITY IS REWARDED.
CERTAINTY IS PUNISHED.


We krijgen vaak dezelfde vragen.
Logische vragen, goede vragen, nodige vragen.

Hieronder kan je enkele antwoorden beluisteren.

1) Wat mag iemand verwachten van een coachingtraject? Hoe werkt zo’n coachingtraject concreet? Is dat één op één of is dat in groep? Hoeveel tijd per week moeten we investeren?

2) Op welk moment in je groei als bedrijf/ondernemer is het slim om te investeren in een coach. Als je aan het scalen bent? Als je een team hebt? Als je de fondsen hebt? Of net van in het begin?

3) Hoe bepalen jullie bij Ilse Jaques of ik, als ondernemer, wel of niet de juiste cliënt ben voor jullie methodiek of niveau van coaching?

4) Wat is volgens jou de grootste reden dat vele ondernemers hun doelstellingen niet bereiken? Of toch nooit hun ultieme doelstellingen?

5) Wie coach je het liefst? Met welk type ondernemers boek je de beste resultaten?

6) Geef je als coach ook bepaalde adviezen aan de cliënt over welke beslissingen hij beter wel of niet zou maken?

7) Ik ben tweede generatie in een familiebedrijf en loop vaak aan tegen de oude, traditionele gedachten van mijn vader, die initiële stichter was. Ik wil natuurlijk exponentieel gaan groeien met het bedrijf, innoveren, opschalen, internationaliseren,… maar ik loop tegen angsten van mijn vader aan, een verouderd managementteam etc. Heb je ervaring met het coachen in dergelijke cases?

8) Waarom hebben cliënten jou/een coach nodig, wat zouden ze zonder jou/coach dan niet bereiken?

9) Waarin verschilt een coach van een andere coach. Waarom moeten ondernemers kiezen voor Ilse Jaques?

10) Kunnen we het in de gesprekken ook hebben over mijn relatie bijvoorbeeld? Want een bedrijf dat snel groeit en continu transformeert, daarvan zie je dat de eigenaar ook constant transformeert en dat de partner in kwestie wel mee moet kunnen genomen worden. Of is dat uit den boze, gaat het alleen maar over het zakelijke?

11) Hoe vind je zelf elke dag die veerkracht in je bedrijf om je niet te laten neerslaan door slechte gebeurtenissen en opmerkingen?

12) Ik hoor hele goeie dingen over jullie methodologie/resultaten en het heeft me zeker al meermaals getriggerd, want ik ken een aantal mensen die door jou persoonlijk gecoacht worden en daardoor hele grootse dingen zijn gaan doen. Maar tegelijk schrikt het me een beetje af, en vraag ik me af ‘Zou IK daar wel slim genoeg voor zijn, goed genoeg voor zijn, competent genoeg voor zijn?’ Dus, hoe kan ik daar achter komen?

Ga naar de inhoud