SEMINAR ZATERDAG 12/03/22

The art of thriving

Een dag voor ondernemers die de middelmatigheid willen overstijgen, zowel bedrijfsmatig als in hun levenskwaliteit. 
Dit seminar helpt jou snel en veerkrachtig te groeien 
als ondernemer en als mens. 
We gaan voor premium kwaliteit op alle fronten.

SKYLINE PARK
IZEGEM

RESERVEER JE PLEK

ONTMOET
GELIJKGESTEMDE ONDERNEMERS

Jij bent de creator van jouw eigen realiteit. Die grote verantwoordelijkheid ligt bij jou.

Als high-performance coaches staan wij als 'secret agent' aan jouw zijde, zodat je op de meest efficiënte en krachtige manier kan afstevenen op jouw beoogde doel.

We tackelen jouw blindspots, buigen onwerkbare patronen (en angsten) om zodat je elke dag als een topatleet die gedroomde realiteit kan waarmaken.

In dit seminar leggen we het fundament waarop je als ondernemer verder kan bouwen. Dit seminar is geen 'motivational speech', 'feel-good-show' of zweverig gedoe. We gaan door waardevolle oefeningen die je na het seminar onmiddellijk kan implementeren - in je business en alle facetten van je leven.

ILSE JAQUES

Wij begeleiden venture builders, scale-ups en investeerders om elke dag met een high-performance mentaliteit hun uitzonderlijke doelstellingen te crushen. Razendsnelle groei in combinatie met een licht leven.

Dat doen we door drie zaken:

In short: wij verhogen het rendement van je leven en je business. 
Gezwind, functioneel én duurzaam.

Op het dagseminar 'The Art Of Thriving' gaan we tot de kern van wat jou belemmert om te excelleren, ondanks je krachtige knowledge base.
We gaan door de gehele basismethodologie van onze coaching, zodat je kan proeven van onze wijn.

SEMINAR ZA 12/03/22

THE ART OF THRIVING

TIJD: 10u - 17u
LOCATIE: Skyline Park Izegem

Inhoud:

Inbegrepen:

INVESTEREN IN JEZELF

De markt die je zou kunnen pakken, maar niet doet. 
De zaak die je zou kunnen opstarten, maar niet doet. 
De impact die je zou kunnen maken, maar niet doet. 
Door te focussen op je portefeuille, downsize je niet zozeer op financiën, maar wel op je potentieel.

Veel mensen zitten vast in een patroon. Ze functioneren op automatische piloot, waardoor ze niet bewust nadenken over het creëren van hun ideale leven. Zo stappen ze hun voorgeprogrammeerde toekomst tegemoet, zonder het roer in handen te nemen.

De meeste ondernemers, individuen of leiders die geen of te weinig resultaten behalen, hebben geen gebrek aan informatie of vaardigheden. Hun probleem is dat ze kracht en executie missen. Het ontbreekt hen aan commitment om te creëren wat echt belangrijk is, om te focussen op datgene waar het bedrijf het meest nood aan heeft. De reden dat deze toewijding missen, is vrij eenvoudig: ze hebben er geen gecreëerd.

Het NU is het enige moment om die toekomst vorm te geven waarin jij wenst te leven. Voor de meeste mensen is het nooit nu en altijd ooit. 

Om te groeien als ondernemer en als mens is een diepgravende transformatie nodig. Wij reiken je de tools en handvaten aan waarmee jij je blokkades wegwerkt en eindelijk het leven kan leiden dat je verdient.

Hoe ziet jouw ideale werkelijkheid eruit? En waarom leef je vandaag niet op die manier? Iedere seconde die voorbijgaat is een nieuwe kans om je leven te veranderen. Bij het herschrijven van jouw verhaal hou jij de pen vast.

Grijp deze unieke gelegenheid aan om jouw toekomst te designen.

Wij, bij Ilse Jaques, geloven in een wereld waar jij jouw eigen succes creëert.

Wij geloven in krachtig leiderschap waar drukte, manipulatie en stress plaats maken voor flow, focus en levenskwaliteit.

Wij geloven dat ieder individu de keuze kan maken om het droomleven te leiden dat hij/zij verkiest.

Het is onze missie om mensen die zo'n groeikeuze durven maken te ondersteunen en te begeleiden naar dat doel.

Ga naar de inhoud