DONDERDAG 13/10/22 Brussel

The bridge

Ondernemers verbinden door nieuwe inzichten, ontmoetingen en ervaringen, dat is het credo van deze private members club. 

Iedere maand vinden we elkaar op een exclusieve locatie en genieten we samen van the finer things of life. Deze keer doen we onze hoofdstad aan met niemand minder dan Jo Lernout.

DIT event is voorbij

HIGH-PERFORMANCE COMMUNITY

THE WHY

Ieder lid van onze community is actief in bedrijfsvoering, investeringen en grensverleggende innovaties. Als ondernemer word je voortdurend gechallenged door onvoorziene gebeurtenissen, maatschappelijke evoluties én jezelf. Deze avontuurlijke koorddans levert naast de nodige leerkansen ook boeiende inzichten op, die we deze editie graag tegen het licht houden.

Op 13 oktober worden we verwacht in de Warande, befaamde private society in het hartje van Brussel. Naast architecturale pracht worden onze zintuigen verwend met een verfijnd gastronomisch menu en de zinderende gespreksstof die ons veelzijdige netwerk met zich meebrengt. Kritisch, onbevooroordeeld, krachtig en vooral: vrij. 

Welcome to The Bridge.

Let's cross over.

THE HOW

Deze editie ontvangen we Jo Lernout, een naam die weinig introductie meer behoeft. Na een roemrijke ondernemerscarrière bij het legendarische Lernout & Hauspie legde hij een intens, complex traject af. Daaromtrent publiceerde hij recent het boek Het gras is groener aan de rand van de afgrond – een titel al even veelzeggend. 

 

Ondanks zijn onvoorstelbare parcours is Jo op de dag van vandaag nog steeds de gedreven ondernemer van weleer. Op de leeftijd van 74 richt hij opnieuw een bedrijf op, gestoeld op de spraaktechnologie die vandaag wereldwijd gehanteerd wordt, maar nog steeds zijn verwezenlijking blijft. 

 
Jo’s unieke verhaal is er eentje van vallen en weer opstaan, bewonderenswaardige moed, intriges en krachtig doorzettingsvermogen. 100% our cup of tea.

THE WHAT

18.30 uur

19.00 uur

19.15 uur

20.30 uur

23.00 uur

–  Verwelkoming

–  Introductie door Ilse Jaques

–  Keynote door Jo Lernout

–  Driegangendiner & Netwerking

–  Einde

IlseJaques high-performance coach voor ondernemers
Ga naar de inhoud