DONDERDAG 16/03/23 GENT

The bridge

In een samenleving temidden van een historische transitie bouwen we bruggen tussen gelijkstemde zielen.
We scheppen ruimte voor nieuwe verbindingen 
binnen een high-end omkadering

Laat je verrassen door ons veelzijdige gezelschap, ondernemend netwerk en stijlvol entourage.
Deze avond hebben we een zeer bijzondere eregast op het podium: Stijn Claeys.

DIT event is voorbij

HIGH-PERFORMANCE COMMUNITY

THE WHY

Wie zei daar iets over snelle scale-ups? At your service!

De komende editie van The Bridge zal helemaal in het teken staan van exponentiële groei. Het is de ultieme fantasie (en voor velen onder ons: de realiteit!) van iedere ondernemer: een goeddraaiend verdienmodel uitdenken, dit vervolgens dupliceren en territoriaal verspreiden.

Op die manier worden jouw producten en/of diensten wijd verdeeld en dankzij lucratieve samenwerkingen met onafhankelijke distributeurs zwelt jouw omzet in sneltempo naar ongekende hoogten.

Franchising biedt voor quasi iedere ondernemingsvorm talloze groeimodellen die beslist het onderzoeken waard zijn. Vandaar deze keuze voor onze volgende keynote speaker: een specialist inzake juridische distributieformules. 
Welcome to The Bridge.

THE HOW

Op donderdag 16 maart verwelkomen we Stijn Claeys, juridisch expert distributierecht. Na zijn doctoraat stortte hij zich op een roemrijke carrière in de advocatuur op internationaal niveau. Vervolgens richtte hij zijn focus op zijn eigen retaildepartement, waarbij hij al meer dan 10 jaar ondernemingen bijstaat in hun keuzes.  

 

Zowel distributiemodellen, franchising, e-commerce, intellectuele eigendom als klantrelatiebeheer behoren tot zijn expertisedomein. Zijn specialisatie binnen deze juridische distributieformules maakt hem de partner bij uitstek voor het voorkomen van ondernemersrisico's. Hij gaat daarbij steevast op zoek naar de ultieme win/win voor alle stakeholders.  

 

Als ervaren rot in het analyseren en opstellen van zeer diverse handelsovereenkomsten is Stijn Claeys een graag gezien auteur en spreker over aanverwante thema’s. Heb jij interesse om op een snelle, risicospreidende en verstandige manier producten of diensten te exporteren en op te schalen ? Dan is deze keynote beslist een must-see.

Ilse Jaques

THE wHAT

18.30 uur 

19.00 uur

19.15 uur

20.30 uur

23.00 uur

–  Verwelkoming

–  Introductie door Ilse Jaques

–  Keynote door Stijn Claeys

–  Driegangendiner & Netwerking

–  Einde

Ga naar de inhoud