The bridge

Donderdag 16 november

In een samenleving temidden van een historische transitie bouwen we bruggen tussen gelijkstemde zielen.
We scheppen ruimte voor nieuwe verbindingen 
binnen een high-end omkadering

Laat je verrassen door ons veelzijdige gezelschap, ondernemend netwerk en stijlvolle entourage.
Deze avond hebben we een zeer bijzondere eregast op het podium.

Mark Tetteroo

THE why

The art in life is to be conscious of your unconscious survival mode to transform your business and live.

 

Je bent zo sterk en effectief als je zwakste schakel. Veel mensen zijn niet in staat om gedachten, gevoelens, emoties en lichamelijke situaties de baas te zijn en voor zich te laten werken en effectief in te zetten. In plaats daarvan laten de meeste mensen ze bepalend zijn in wat ze wel en niet doen. Wat komt met het resultaat meer van het zelfde en op den duur vaak achteruitgang.

THE HOW

Mark Tetteroo staat voor het creëren van resultaat. Zowel in zijn persoonlijke leven als in business zegt hij wat hij doet en doet hij wat hij zegt. De rode draad in zijn leven is zijn gedrevenheid en volhardendheid voor de dingen die hij kiest en doet. 

De trigger voor de mind speelt hier een grote rol, hier heeft hij met name veel over zichzelf geleerd bij het Korps Mariniers, als professioneel brandweerman/duiker en bij het opzetten en uitbouwen van ondernemingen. Als er ergens een plek is om grenzen te verkennen en over te gaan is het in deze vakgebieden. 


Ook heeft hij veel bewustzijn en skills opgedaan door te werken met de nodige specialisten in het vakgebied van Business Coaching. Met zijn ervaring en opgedane skills ondersteunt Mark mensen om te excelleren in hun zakelijk en persoonlijk leven. Een CEO, en een mens.

THE HOW

Als vaste waarde binnen premium coaching en bezieler van tal van succesvolle ondernemingen, is Ilse Jaques de uitgelezen gastvrouw voor dit exclusieve event.

 

Zoals steeds neemt Ilse de vragen en bezorgdheden van haar cliënteel sterk ter harte. Volgend op de ingrijpende, elkaar snel opvolgende veranderingen in onze wereld, wil Ilse vanuit verscheidene invalshoeken de actualiteit en het ondernemerslandschap belichten.

 

Bij The Bridge als selecte community, waar leiders, dromers en doeners elkaar ontmoeten, willen we inspirerende gespreksstof bieden en in dialoog gaan met de creators van de toekomst.

THE WHAT

KAPEL MEEUS

Turnhoutsebaan 400

2110 Wijnegem

 

Kapel Meeus bevindt zich op minder dan anderhalve kilometer van het op- en afrittencomplex van Wommelgem.

Parkeermogelijkheden op en rond het marktplein.

 

Your network is your net worth.

Ga naar de inhoud