DONDERDAG 17/11/22 Laarne

The bridge

Deze exclusieve society wil een brug vormen tussen inspirerende zielen, gelijkgestemde ondernemers en bruisende ideeën.

Deze editie staat in het teken van zowel onze spreker als ons entourage: uitzonderlijke mensen die het onmogelijke realiseren.

DIT event is voorbij

HIGH-PERFORMANCE COMMUNITY

THE WHY

Deze private members club faciliteert ontmoetingen en kruisbestuivingen tussen bijzondere mensen. Ondernemers, innovators en inspirerende creatievelingen vinden elkaar op een exclusieve locatie, waar we samen genieten van the diner things of life. Een gastonomisch diner, een beklijvende keynote en ons charmante gezelschap zorgen voor de perfecte setting.

Deze editie vindt plaats in het Kasteel van Laarne, één van 's lands mooiste en best bewaarde waterkastelen. Temidden van de grandeur van dit prachtige historische erfgoed schrijven wij opnieuw geschiedenis.

Welcome to The Bridge.

Let's cross over.

THE HOW

Op 17 november hebben we de eer Rob Vliegen te verwelkomen, jou mogelijk bekend als de drilinstructeur uit Kamp Waes. Rob is Sergeant Majoor bij de Special Forces, de elite-eenheid van het Belgische leger


In zijn keynote biedt Fly ons een inkijk in de unieke werking en mindset van zijn methodiek, en hoe ieder probleem overwinnelijk is met het juiste doorzettingsvermogen. “Niemand realiseert zich tot wat hij precies in staat is – zowel in de goede als de slechte zin – tot hij getest en tot het uiterste gedreven wordt.”


Bij de Special Forces wordt er niet aan ‘zwijgen en luisteren’ gedaan, het gaat om samenwerken en overleggen. Als verschillende sterke individuen hetzelfde doel nastreven, kun je bergen verzetten. Dat lukt enkel als die persoonlijkheden overtuigd zijn van dat gemeenschappelijke doel. De eenheid hecht bijzonder veel belang aan zingeving – en zou dat niet in iedere organisatie zo moeten zijn?


Los van talent, kennis en conditie is Rob a firm believer dat we als mens iedere uitdaging tegemoet kunnen treden met een onbreekbare wil om te slagen. 


Sounds like a match for us.

Ilse Jaques

THE WHAT

18.30 uur

19.00 uur

19.15 uur

20.30 uur

23.00 uur

–  Verwelkoming

–  Introductie door Ilse Jaques

–  Keynote door Rob Vliegen

–  Driegangendiner & Netwerking

–  Einde

Ga naar de inhoud