DO 19/05/22 BRUGGE

The bridge

Op deze derde editie blijft exclusief netwerken de toon aanvoeren.
We verenigen gelijkgestemde ondernemers, 
scheppen een stijlvol kader voor inspirerende ontmoetingen 
en faciliteren wederzijdse groei. 

Dit event heeft als thema beleggingsfondsen en alternatieven voor ons klassieke monetaire stelsel. Gezien de voortdurend stijgende inflatie die ons allen te beurt valt is dit gegeven actueler dan ooit. Laten we samen onze blik verruimen.

GRAND HOTEL CASSELBERGH****

DIT EVENT IS VOORBIJ

HIGH-PERFORMANCE COMMUNITY

Welcome to the Bridge - Let's cross over

THE WHY

Het leven is vandaag 8,3% duurder dan een jaar geleden. Deze uitzonderlijk hoge inflatie heeft een gigantische impact op al onze levens, zowel als ondernemer als voor de particuliere markt. De gevolgen op onze vermogens, spaargelden, leningen en dergelijke meer zijn immens.

Onaflatend stijgende energieprijzen, oorlog, de naweeën van de coronapandemie en ga zo maar door: hoe kunnen we deze crisis het hoofd bieden? Hoeveel is ons vermogen écht nog waard? En vooral: op welke creatieve, innovatieve manieren kan je deze ingrijpende teloorgang te slim af zijn?

Op deze en vele andere vragen leveren we in The Bridge een daadkrachtig, future-proof antwoord en een veelbelovende nieuwe invalshoek.

THE HOW

Maurice Mureau en Bernard Albada Jelgersma

CEO & Sales Manager HODL

Voor deze bijzondere editie staan er uitzonderlijk krachtige sprekers op de agenda.
Het Nederlandse HODL is een boegbeeld in de boeiende, sterk rijzende wereld van cryptocurrencies en blockchain. Deze zijn volgens deskundigen de grootste innovatie sinds de komst van het internet. Momenteel is er nog maar een luttele 1 à 2% van de wereldbevolking actief in deze beleggingscategorie, wat betekent dat er een grandioze groeimarge voor het grijpen ligt.
Gezien de huidige mondiale tendensen wordt het luik van gedecentraliseerd vermogen enkel interessanter.


Maurice Mureau heeft een stevige achtergrond binnen het klassieke vermogensbeheer, met 25 jaar ervaring als fondsmanager bij Merit Capital in Londen en Antwerpen.

Bernard Albada Jelgersma maakt furore als Strategy & Sales Manager en is daardoor de specialist inzake financiële opleidingen en business development.

Hun gebundelde expertise verzekert ons van een keynote met impact én rendement. Ontdek samen met andere High-Performers het verbluffende potentieel van deze nichemarkt op 19 mei.

Ilse Jaques

THE WHAT

19u00 

19u30

19u45

21u15

23u00

–  Verwelkoming

–  Introductie door Ilse Jaques

–  Keynote door HODL

–  Receptie & Netwerking

–  Einde


Grand Hotel Casselbergh****
Hoogstraat 6
8000 Brugge


www.grandhotelcasselbergh.be

Het hotel beschikt over een ondergrondse private parkeergarage met 40 betalende plaatsen. Deze zijn vrij volgens beschikbaarheid en worden voorbehouden na reservatie.

Op 200m van het hotel bevindt zich de openbare parking Pandreitje en op 500m afstand vindt u de openbare parking Alfa Park. Ook in de naburige omgeving is er voldoende parkeergelegenheid om vlot ter plaatse te geraken.

Ga naar de inhoud