DONDERDAG 20/04/23 Antwerpen

The bridge

Een brug slaat verbinding en brengt transities teweeg. 
Deze Private Members Club brengt bijzondere mensen samen op al even bijzondere locaties.  

Laat je inspireren door ons inspirerende gezelschap, ondernemend netwerk en stijlvol entourage. Deze avond overhandigen we de microfoon aan Benjamin Van Doorslaer.

Dit event is voorbij

HIGH-PERFORMANCE COMMUNITY

THE WHY

Als gelijkgestemde vrijheidszoekers - de essentie van iedere ondernemer - zetten we deze avond in op jouw welvaart én soevereiniteit. Wie doorheeft dat geld in essentie pure energie is, gaat op een heel ander niveau leven. 

Op deze bijzondere avond richten we de schijnwerpers op ons monetair systeem en waarom het merendeel van het geld ter wereld in handen is van een heel kleine groep mensen. 

Wanneer we even dieper inzoomen op de technologie achter financiën, wordt al snel duidelijk waar het systeem faalt én hoe je deze destructieve dans behendig kan ontspringen. 
Laten we dit verhaal doortrekken naar onze gehele samenleving met al haar gelaagdheden, hoe we zonder nadenken meedrijven op een discours dat ons verder en verder weg van onze essentie voert. Laten we de informatieoorlog waarin we ons thans bevinden even op een andere manier bekijken en het vizier wenden naar bewustzijnsvelden en -levels. Laten we een kritische blik werpen op àlles dat we consumeren: gegevens, lucht, voeding, ... alles wat ons dagelijks wordt voorgeschoteld en op die manier zoetjes laat indommelen. 

Laten we samen de matrix vanop een afstand analyseren en ontdekken hoe we deze kunnen bespelen.

Welcome to The Bridge.

THE HOW

Benjamin Van Doorslaer is onze guest speaker van deze editie. De voorbije 10 jaar richtte hij meerdere bedrijven op, waaronder Straf Vastgoed en OM List, waarbij hij vooral als vastgoedmakelaar en handelaar actief was.


In 2017 kreeg hij de cryptobug te pakken en maakte vervolgens een deep dive in hoe ons financieel systeem écht werkt. Sinds 2021 legt hij de focus op het maximaliseren van vermogen tijdens the great reset. Hij ontwikkelde een krachtig framework dat mensen bevrijdt uit 'the matrix' en begeleidt richting ultieme vrijheid - ook financieel.

Hij deelt zijn kennis, ervaring en netwerk als Financial Freedom Coach en bouwt met Money Matrix een hechte community die succesvol kan navigeren door de grootste maatschappelijke shift ooit. Deze avond krijgen wij als leden van The Bridge een exclusief voorproefje van zijn disruptieve, innovatieve gedachtengoed.  

 

Ilse Jaques

THE wHAT

18.30 uur 

19.00 uur

19.15 uur

20.30 uur

23.00 uur

–  Verwelkoming

–  Introductie door Ilse Jaques

–  Keynote door Benjamin Van Doorslaer

–  Driegangendiner & Netwerking

–  Einde

Ga naar de inhoud