WO 20/04/22 BRUGGE

The bridge

Op deze tweede editie bewegen we ons verder op het exclusieve elan en voert efficiënt netwerken de toon aan.
We verenigen gelijkgestemde ondernemers, 
scheppen een stijlvol kader voor inspirerende ontmoetingen 
en faciliteren wederzijdse groei. 

Blikken worden verruimd, connecties worden bestendigd en het hongerige brein wordt gevoed met waardevolle informatie.

GRAND HOTEL CASSELBERGH****

Dit event is voorbij

HIGH-PERFORMANCE COMMUNITY

Welcome to the Bridge - Let's cross over

THE WHY

Vandaag kampt 80% van alle bedrijven met bevoorradingsproblemen. Wie vandaag een nieuwe wagen bestelt, staat voor levertermijnen van langer dan een jaar. De prijzen en wachttijden voor bouwmaterialen swingen de pan uit. In diverse winkelketens worden essentiële voedingsmiddelen gerantsoeneerd tot twee per kar. 
Zelfs voor wie geen handel in goederen voert: deze supply chain crisis geldt voor ons allemaal. Het IMF voorspelt dat de problemen in de internationale toeleveringsketen wellicht nog jaren zullen aanhouden - wat de inflatie enkel zal versterken én het herstel na de coronapandemie ondermijnt.

Hoe bied je als ondernemer deze toenemende problemen het hoofd? Hoe waarborg je jouw dienstverlening wanneer de bevoorrading spaak loopt? Wat zijn de acute en blijvende gevolgen van de internationale onrusten op onze zaken?

Op deze en vele andere vragen leveren we in The Bridge een daadkrachtig, future-proof antwoord en een veelbelovende nieuwe invalshoek.

THE HOW

Voor dit specifieke event kozen we voor een expert binnen transport en vrachtvervoer. We verwelkomen Filip Degroote, Group Supply Chain Director bij Lineas - Europa's grootste private spoorvrachtoperator. Naast zijn glansrijke carrière binnen de sector zet hij zich enthousiast in als gastdocent bij Thomas More, waar hij het logistieke talent van morgen verrijkt met zijn expertise.

Gezien de mondiale verschuivingen en steeds toenemende bevoorradingsproblemen waarmee we momenteel steeds heftiger geconfronteerd worden, verdient de boeiende wereld van het internationale transport wat toelichting van een deskundig spreker. Op 20 april krijgt onze community de kans deze uit eerste hand te vernemen. 


In uitdagende tijden is het aan ons, ondernemers met een visie, om grenzen te verleggen en de toekomst te herscheppen. Gedurende dit premium event scheppen we de gelegenheid tot intellectuele kruisbestuivingen en inspirerende dialogen.

Ilse Jaques

THE WHAT

19u00 

19u30

19u45

21u15

23u00

–  Verwelkoming

–  Introductie door Ilse Jaques

–  Keynote door Filip Degroote

–  Receptie & Netwerking

–  Einde


Grand Hotel Casselbergh****
Hoogstraat 6
8000 Brugge


www.grandhotelcasselbergh.be

Het hotel beschikt over een ondergrondse private parkeergarage met 40 betalende plaatsen. Deze zijn vrij volgens beschikbaarheid en worden voorbehouden na reservatie.

Op 200m van het hotel bevindt zich de openbare parking Pandreitje en op 500m afstand vindt u de openbare parking Alfa Park. Ook in de naburige omgeving is er voldoende parkeergelegenheid om vlot ter plaatse te geraken.

IlseJaques high-performance coach voor ondernemers
Ga naar de inhoud