DONDERDAG 24/08/23 Brussel

The bridge

In een samenleving temidden van een historische transitie bouwen we bruggen tussen gelijkstemde zielen.
We scheppen ruimte voor nieuwe verbindingen 
binnen een high-end omkadering

Laat je verrassen door ons veelzijdige gezelschap, ondernemend netwerk en stijlvolle entourage.
Deze avond hebben we een zeer bijzondere eregast op het podium: Karel Lernout.

Dit event is voorbij

PREMIUM COMMUNITY

THE WHY

We zijn verheugd Karel Lernout te verwelkomen als keynote spreker voor ons volgende netwerkevent in De Warande op 24 augustus. Karel is met zijn uitgebreide ervaring en inzichten in zowel technologie als geopolitiek uniek gepositioneerd om ons inzicht te geven in deze complexe materie.

Als academische en zakelijke professional, heeft Karel een uitzonderlijke bekwaamheid ontwikkeld om technologische evoluties en geopolitieke verschuivingen te ontrafelen. Zijn fascinatie voor de interactie tussen technologie en geopolitiek is geboren uit zijn diepgaande analyse van historische parallellen, waar hij heeft gezien hoe deze twee elementen onvermijdelijk hand in hand gaan. Zijn lezing is bedoeld om ons een duidelijk beeld te geven van deze dynamische relatie, waarbij hij gebruik maakt van zijn uitgebreide kennis en ervaring.

Hij zal ons niet alleen kennis laten maken met talrijke historische feiten, intriges en manipulaties, maar ook met de krachten van macht en geld, en technologische aspecten in onverwachte domeinen. Met zijn lezing streeft Karel ernaar om ons te voorzien van een helder begrip van de rol die technologie speelt in ons huidige geopolitieke landschap.

Welcome to The Bridge.

THE HOW

In Karel's presentatie zal hij ons stapsgewijs laten zien hoe technologie wordt ingezet voor uiteenlopende doeleinden. Of het nu gaat om mediamanipulatie, censuur, massa-beïnvloeding, het uitbreiden van invloedssferen, het ondersteunen van politieke agenda's, spionage of militaire doeleinden, technologie speelt een cruciale rol.

Karel zal de complexe dynamiek tussen technologie en geopolitiek blootleggen, zodat we beter kunnen begrijpen hoe de wereld om ons heen vorm krijgt.

Tot slot zal hij ons meenemen naar mogelijke toekomstscenario's. Hoe ziet de toekomst van de geopolitiek eruit gezien door de lens van technologie? Komt er een derde wereldoorlog en hoe zou die er dan uit kunnen zien?

Zorg ervoor dat u deze inzichtelijke presentatie niet mist. Het belooft een verhelderende avond te worden vol met boeiende inzichten en discussies.

Ilse Jaques

Als autoriteit als het aankomt op transformatie, is Ilse Jaques de uitgelezen gastvrouw voor dit exclusieve event.

Zoals steeds neemt Ilse de vragen en bezorgdheden van haar cliënteel sterk ter harte. Volgend op de ingrijpende, elkaar snel opvolgende veranderingen in onze wereld, wil Ilse vanuit verscheidene invalshoeken de actualiteit en het ondernemerslandschap belichten alsook verbinding laten ontstaan.

The mind is like a parachute: it doesn't work if it doesn't open.

Bij The Bridge als selecte community, waar leiders, dromers en doeners elkaar ontmoeten, willen we inspirerende gespreksstof bieden en in dialoog gaan met de creators van de toekomst.

THE wHAT

15.30 uur 16.00 uur


18.30 uur 19.00 uur 19.15 uur 20.30 uur 23.00 uur

- Verwelkoming Coaching Session
- Keynote door Mark Tetteroo:
"The art in life is to be conscious of your unconscious survival mode to transform your business and life."
- Verwelkoming The Bridge
- Introductie door Ilse Jaques
- Keynote door Karel Lernout
- Diner & Netwerking
- Einde

Ga naar de inhoud