DONDERDAG 25/08/22 I Sint-Martens-LAtem

The bridge

Traditioneel gezien symboliseert een brug een element van verbinding, daar waar verschillende considerabele
componenten met elkaar worden geconnecteerd.

Welkom bij The Bridge, een private members club die ondernemende pioniers unieke middelen biedt om de maximale waarde van hun zakelijk potentieel te ontsluiten. 

Dit event is voorbij

HIGH-PERFORMANCE COMMUNITY

THE WHY

Het bruisende ledencollectief van The Bridge belichaamt de kern van wat wij High Performance noemen: visionair gedachtengoed, venture building, unieke ervaringen en boeiende gespreksstof.

We nodigen je graag uit om de kracht van dit netwerk te ontdekken, te midden van ondernemers met gelijkgestemde passies en voorkeuren.

Iedere maand ontvangen we onze private members op een bijzondere, architecturale locatie. In deze luxueuze setting voorzien we een scala aan gevarieerde ervaringen: keynote speakers, verfijnde diners, live muziek en een ongeëvenaarde omkadering.

Let's cross over.

THE HOW

Voor deze gelegenheid hebben we twee pittige dames te gast. We verwelkomen Shari Sterck, Marketing Strategist & Business Enabler. Haar métier is voor haar steeds meer een passie dan een beroep geweest. Al vele jaren begeleidt ze bedrijven bij het brengen van hun unieke verhaal, gebruikmakend van haar krachtige strategische know-how.

Aan haar zijde vinden we Helena Brutsaert, Strategy Enabler, investeerder en Board Member bij diverse ondernemingen.

Samen zullen deze inspirerende vrouwen ons hun unieke perspectief bieden op marketing anno 2023. Een bijzondere gelegenheid voor iedere ondernemer om de visie aan te scherpen, de blik te verruimen en de fundamenten voor de toekomst te leggen.

Ilse Jaques

THE What

18.30 uur

19.00 uur

19.15 uur

20.30 uur

–  Verwelkoming

–  Introductie door Ilse Jaques

–  Keynote door Shari Sterck & Helena Brutsaert

–  Driegangendiner en netwerking


IlseJaques high-performance coach voor ondernemers
Ga naar de inhoud