Kick-off:
vrijdag en Zaterdag 10-11/05/2024

The Art of Creation

WE DELIVER THE POSSIBILITY FOR ENDLESS FULFILLING RESULTS.

De kick-off van deze fase in Durbuy, met 2 live dagen, is de start voor het 4 maand durende deel van het groepstraject.

HOTEL SANGLIER
DURBUY

REserveer je plek

GROEPSTRAJECT
MET 3 FASES - FASE 2

Fase 2:
The Art of Creation

WE DELIVER THE POSSIBILITY FOR ENDLESS FULFILLING RESULTS.

Hier gaat over het omzetten van ideeën en inzichten in actie.

Ideeën, of het nu gaat om operationele veranderingen, extra verantwoordelijkheden of nieuwe markten, hebben geen waarde als ze niet worden uitgevoerd.

Veel mensen komen pas in actie wanneer ze zich nergens meer iets van aantrekken en enkel de actie zelf en het daaruit voortkomende resultaat waarde hebben.

Deze fase leert deelnemers om het resultaat dat ze voor ogen hebben zo belangrijk te maken, dat andere compensaties of voorwaarden er niet meer toe doen.

Door de kern van uitstelgedrag, compensatiegedrag en mentale mist aan te pakken, creëren we een nieuw gedrag, een nieuwe standaard en nieuwe gewoonten.

Het omzetten van kennis in actie voorkomt achteruitgang en bevordert massieve persoonlijke en zakelijke groei.

In dit vier maanden durende traject krijgen de deelnemers geen extra informatie, maar coaching en ervaring.

We zorgen ervoor dat onze tools en handvaten diep doordringen in je DNA.

Kennis wordt pas nuttig als het met succes wordt toegepast.

De "State of Being" van waaruit je handelt, bepaalt hoe succesvol je nieuwe kennis opneemt en hoe succesvol je het toepast.

Bewustwording is het begin, gevolgd door een keuze. Wanneer je je bewust wordt van iets en je ontsnapt aan het 'slaafse' reageren op die interne raad van bestuur, dan kies je bewust of een bepaalde 'State of Being' bij je past.

Transformationele veranderingen worden aangepakt in dit traject, als voorbereiding op het laatste, ultieme traject.

"The Art of Creation" is een vier maanden durend traject dat de deelnemers helpt om hun ideeën en inzichten om te zetten in actie.

Deelnemers leren hoe ze de resultaten die ze voor ogen hebben zo belangrijk kunnen maken, dat andere compensaties of voorwaarden niet meer relevant zijn.

Het traject is gericht op het creëren van een nieuw gedrag, een nieuwe standaard en nieuwe gewoonten die bijdragen aan persoonlijke en zakelijke groei.

Live Dagen vrijdag en zaterdag

10 & 11 MAY 2024

THE ART OF CREATION

TIJD:
Ontvangst vanaf 9u30 (start stipt om 10u) tot 17u.

LOCATIE:
Hotel Sanglier
Place aux foires 2,
6940 Durbuy

INHOUD:

INBEGREPEN:

INVESTEREN IN JEZELF

De markt die je zou kunnen pakken, maar niet doet. 
De zaak die je zou kunnen opstarten, maar niet doet. 
De impact op de economie, het milieu, mensenlevens,… die je zou kunnen maken, maar niet doet. 

De meeste mensen staan zichzelf niet toe voluit te leven. Ze bezuinigen op hun eigen geluk, hun leiderschap en hun inzet. Ze belanden in patronen, functioneren op automatische piloot en maken geen tijd om bewust te kiezen. Ze beseffen niet dat ze hun gedroomde toekomst zélf kunnen creëren en dobberen verder, zonder het roer in eigen handen te nemen.

De meeste ondernemers, individuen of leiders die geen of te weinig resultaten behalen, hebben geen gebrek aan informatie of vaardigheden. Hun probleem is dat ze kracht en executie missen. Ze missen het commitment dat nodig is om te creëren wat écht belangrijk voor hen is. De reden dat ze toewijding missen, is vrij eenvoudig: ze hebben er geen gecreëerd.

Het NU is het enige moment wanneer je kan handelen om die toekomst te creëren waarin je wenst te leven. Voor de meeste mensen is het echter nooit nu en altijd 'ooit'.

Om die gedroomde winst en impact te maken en het succes te beleven dat je wil, moet je beginnen met zélf te transformeren. Wanneer je die belemmerende patronen op een diep level wegwerkt en ombuigt tot een onbreekbaar commitment, word je onoverwinnelijk. Om iedere ambitieuze ondernemer de gelegenheid te bieden te ervaren wat de kracht van High-Performance coaching is, werd dit seminar tot leven geroepen.

Bij Ilse Jaques geloven we in een wereld waar je jouw eigen succes creëert.

Wij geloven in krachtig leiderschap waar drukte, manipulatie en stress plaats maken voor flow, focus en levenskwaliteit.

Wij geloven dat ieder individu de keuze kan maken zijn of haar meest vervullende, meest kwalitatieve leven te leiden.

Het is onze missie om mensen die zo'n groeikeuze durven maken te ondersteunen en te begeleiden naar dat doel.

Ga naar de inhoud