Kick-off:
vrijdag en Zaterdag 2-3/02/2024

The Art of Possibilities

WE CREATE A FOUNDATION THAT SERVES TO SEE ENDLESS POSSIBILITIES AND EXPERIENCE MENTAL FREEDOM.

De kick-off van deze fase in Durbuy, met 2 live dagen, is de start voor het 3 maand durende deel van het groepstraject.

HOTEL SANGLIER
DURBUY

REserveer je plek

GROEPSTRAJECT
MET 3 FASES - FASE 1

Fase 1:
The Art of Possibilities

WE CREATE A FOUNDATION THAT SERVES TO SEE ENDLESS POSSIBILITIES AND EXPERIENCE MENTAL FREEDOM.

Heb je ooit stilgestaan bij de vraag hoe je leven en je wereld eruit zouden zien als je altijd voor je volle potentieel zou kunnen gaan? Als je volop zou kunnen profiteren van alle mogelijkheden die voor je liggen, en de mogelijkheden die je zelf zou kunnen creëren?

Veel mensen hebben moeite om zich een beeld te vormen van hun potentieel en het effect van het bereiken ervan. Ze hebben een wazig beeld van een realiteit die ze zouden kunnen creëren, maar niet doen.

Dit is waar de Art of Possibilities in beeld komt. Deze eerste fase legt de basis voor een fundamentele, duurzame transformatie. We creëren een context voor pure mentale vrijheid en het oneindig blijven zien en creëren van mogelijkheden, die excellentie mogelijk maakt.

Mentale vrijheid is onbetaalbaar.

Het kan niet worden gekocht met materiële bezittingen.

Mentale vrijheid zorgt voor keuzevrijheid, vooral in de manier waarop je omgaat met situaties, investeringen, werknemers, zakelijke partners en meer.

Het stelt je in staat om bewuste keuzes te maken en weg te bewegen van het onbewuste 'door de dag heen bewegen'.

Hoe je met bepaalde mensen, situaties en uitdagingen omgaat, laat zien wie je bent, het toont de kwaliteit van je gedachten, je emotionele energie, kortom, alles.

Excelleren betekent in onze vocabulaire veel meer dan alleen financieel succes en een comfortabel leven leiden.

Het gaat veel dieper, verder en staat daar zo vele malen boven.

Excelleren gaat over inclusie, het gaat over kwaliteit in elk aspect van je leven, zonder compromissen, terughoudendheid, mentale energielekken, en 'fake it till you make it'.

Het gaat over het maken van bewuste keuzen om echte levenskwaliteit te genereren, in zakelijk opzicht, in persoonlijke relaties, op het gebied van gezondheid en vitaliteit.

De Art of Possibilities legt de basis voor het creëren van een diep bevredigend, succesvol leven, zonder concessies, met alle aspecten die voor jou belangrijk zijn.

Live Dagen Vrijdag en zaterdag

2 & 3 Februari 2024

THE ART OF Possibilities

TIJD:
Ontvangst vanaf 9u30 (start stipt om 10u) tot 17u.

LOCATIE:
Hotel Sanglier
Place aux foires 2,
6940 Durbuy

INHOUD:

INBEGREPEN:

INVESTEREN IN JEZELF

De markt die je zou kunnen pakken, maar niet doet. 
De zaak die je zou kunnen opstarten, maar niet doet. 
De impact op de economie, het milieu, mensenlevens,… die je zou kunnen maken, maar niet doet. 

De meeste mensen staan zichzelf niet toe voluit te leven. Ze bezuinigen op hun eigen geluk, hun leiderschap en hun inzet. Ze belanden in patronen, functioneren op automatische piloot en maken geen tijd om bewust te kiezen. Ze beseffen niet dat ze hun gedroomde toekomst zélf kunnen creëren en dobberen verder, zonder het roer in eigen handen te nemen.

De meeste ondernemers, individuen of leiders die geen of te weinig resultaten behalen, hebben geen gebrek aan informatie of vaardigheden. Hun probleem is dat ze kracht en executie missen. Ze missen het commitment dat nodig is om te creëren wat écht belangrijk voor hen is. De reden dat ze toewijding missen, is vrij eenvoudig: ze hebben er geen gecreëerd.

Het NU is het enige moment wanneer je kan handelen om die toekomst te creëren waarin je wenst te leven. Voor de meeste mensen is het echter nooit nu en altijd 'ooit'.

Om die gedroomde winst en impact te maken en het succes te beleven dat je wil, moet je beginnen met zélf te transformeren. Wanneer je die belemmerende patronen op een diep level wegwerkt en ombuigt tot een onbreekbaar commitment, word je onoverwinnelijk. Om iedere ambitieuze ondernemer de gelegenheid te bieden te ervaren wat de kracht van High-Performance coaching is, werd dit groepstraject tot leven geroepen.

Bij Ilse Jaques geloven we in een wereld waar je jouw eigen succes creëert.

Wij geloven in krachtig leiderschap waar drukte, manipulatie en stress plaats maken voor flow, focus en levenskwaliteit.

Wij geloven dat ieder individu de keuze kan maken zijn of haar meest vervullende, meest kwalitatieve leven te leiden.

Het is onze missie om mensen die zo'n groeikeuze durven maken te ondersteunen en te begeleiden naar dat doel.

Ga naar de inhoud