Kick-off vrijdag en Zaterdag 13-14/09/2024

The Art of THriving

YOU ARE IN CONTROL.

De kick-off van deze fase in Durbuy, met 2 live dagen, is de start voor het 5 maand durende deel van het groepstraject.

HOTEL SANGLIER
DURBUY

REserveer je plek

GROEPSTRAJECT
MET 3 FASES - FASE 3

Fase 3:
The Art of Thriving

YOU ARE IN CONTROL.

Hier gaat over de controle hebben over je eigen bestaan en de veranderingen die daarbij horen.

Gedragsverandering is ons vakgebied en we zijn er om je te helpen.

De eerste stap in dit proces is het definiëren, trainen en verankeren van een bewust gekozen 'State of Being' die je sterk maakt en je in staat stelt om altijd stand te houden en efficiënt en krachtig je doelen te bereiken.

Daarbij vermijden we de 'fake it till you make it' aanpak, omdat deze je in de problemen kan brengen bij mensen met een bepaalde maturiteit, scherpe intuïtie of een bepaald intellect.

We benadrukken authenticiteit en eisen dat deze 'State of Being' uit het diepste van je DNA moet komen.

Het resultaat? Je zult merken dat je uit elk gesprek, elke vergadering, elke onderhandeling het maximale resultaat haalt.

Laserscherpe focus hoort ook vaak bij een high-performant, bewust gekozen State of Being. Want één ding hebben al mijn cliënten gemeen. Ze waarderen hun eigen tijd en die van anderen. Ze weten dat tijd het kostbaarste bezit is dat we hebben. Dat dat niet te kopen valt, te vertragen valt, te stoppen valt, dat je dat niet kan creëren. Geld wel. Geld kan je op iedere hoek van de straat bij manier van spreken creëren na verloop van tijd. Als je maar de push-ups doet, de juiste correcties maakt, een zekere wendbaarheid toont, een zeker aanbod hebt. Tijd niet.

Dus een laserscherpe focus, die ook zorgt voor mentale space doordat het die ‘overload’ in de kiem smoort, zou ik ten zeerste promoten en meenemen in het creëren van je volgende, bewust gekozen State of Being.
We zorgen ervoor dat onze tools en handvaten diep doordringen in je DNA.

Dus in onze samenwerking, werken we sowieso aan het fundament dat nodig is voor transformatie. Ik stel op een lichte, elegante, soms onzichtbare manier vragen en ik observeer continu. Dat stelt me in staat ten allen tijde te zien wat jouw ‘State of Being’ is. Dan weet ik welke mogelijkheden je momenteel wel of niet kan zien. Wat je in staat bent als perspectief te creëeren of niet, wat jouw brein onbewust als beter of slechter concipieert. Niet per sé je volgende doel, maar wel je ‘State of Being’ bepaalt je successen en de resultaten in je leven.
Natuurlijk geeft ‘waar je naartoe wil’ richting aan je leven, maar je huidige State of Being scherp inzichtelijk hebben geeft het proces snelheid. Het is namelijk de basis voor je toekomst en toekomstige al of niet positieve resultaten. Je bewust of onbewust gekozen State of Being is ten slotte ook ‘wie je bent’ zou je kunnen tellen. En met ‘wie’ heb ik het dan over hoe je jezelf ervaart, hoe je over jezelf denkt, hoe andere jou percipiëren, hoe je het leven ervaart, hoe je leeft, hoe je functioneert, wat je wel of niet doet. Hoe mensen in je organisatie over jou als leider spreken etc.

Leiders die door ons gecoacht worden die zijn na verloop van tijd een meester in het creëren van hun eigen State of Beings en in het omgaan met die van anderen. Het zijn leiders die op een diep leven van bewustzijn leven, onze kijkinstrumenten en tools ‘geïnternaliseerd’ hebben en ze blijven toepassen, blijven uitdiepen, blijven versterken. Ze gebruiken hun verworven wijsheid en kracht. Wijsheid is in mijn vocabulaire het vermogen om je bewust te zijn van de State of Being van waaruit je handelt. Je bewust zijn van je publieke identiteit ook. In staat zijn om informatie te implementeren alsook een afstand te bewaren – bewaken tussen een prikkel die binnen komt en je interne/externe reactie daarop. Kracht is eerder de bereidheid, de daadkracht, het vermogen om je State of Being waar nodig te shiften. Your own brand of extraordinary.

Dit is het laatste stuk van ons groepstraject, het ultieme, …

Live Dagen vrijdag en zaterdag

13 & 14 september 2024

THE ART OF THRIVING

TIJD:
Ontvangst vanaf 9u30 (start stipt om 10u) tot 17u.

LOCATIE:
Hotel Sanglier
Place aux foires 2,
6940 Durbuy

INHOUD:

INBEGREPEN:

INVESTEREN IN JEZELF

De markt die je zou kunnen pakken, maar niet doet. 
De zaak die je zou kunnen opstarten, maar niet doet. 
De impact op de economie, het milieu, mensenlevens,… die je zou kunnen maken, maar niet doet. 

De meeste mensen staan zichzelf niet toe voluit te leven. Ze bezuinigen op hun eigen geluk, hun leiderschap en hun inzet. Ze belanden in patronen, functioneren op automatische piloot en maken geen tijd om bewust te kiezen. Ze beseffen niet dat ze hun gedroomde toekomst zélf kunnen creëren en dobberen verder, zonder het roer in eigen handen te nemen.

De meeste ondernemers, individuen of leiders die geen of te weinig resultaten behalen, hebben geen gebrek aan informatie of vaardigheden. Hun probleem is dat ze kracht en executie missen. Ze missen het commitment dat nodig is om te creëren wat écht belangrijk voor hen is. De reden dat ze toewijding missen, is vrij eenvoudig: ze hebben er geen gecreëerd.

Het NU is het enige moment wanneer je kan handelen om die toekomst te creëren waarin je wenst te leven. Voor de meeste mensen is het echter nooit nu en altijd 'ooit'.

Om die gedroomde winst en impact te maken en het succes te beleven dat je wil, moet je beginnen met zélf te transformeren. Wanneer je die belemmerende patronen op een diep level wegwerkt en ombuigt tot een onbreekbaar commitment, word je onoverwinnelijk. Om iedere ambitieuze ondernemer de gelegenheid te bieden te ervaren wat de kracht van High-Performance coaching is, werd dit groepstraject tot leven geroepen.

Bij Ilse Jaques geloven we in een wereld waar je jouw eigen succes creëert.

Wij geloven in krachtig leiderschap waar drukte, manipulatie en stress plaats maken voor flow, focus en levenskwaliteit.

Wij geloven dat ieder individu de keuze kan maken zijn of haar meest vervullende, meest kwalitatieve leven te leiden.

Het is onze missie om mensen die zo'n groeikeuze durven maken te ondersteunen en te begeleiden naar dat doel.

Ga naar de inhoud