ROADSHOW INVESTREE

A financial crisis is a great time for smart investors and a horrible time for average ones. 

Ben je de trotse bezitter van wat kapitaal? Hoe zeker ben je vandaag nog van de groeicapaciteit daarvan? Prikkelen de termen "inflatiebestendig" en "vermogensexpert" jouw prefrontale cortex?

Fantastisch: dan ben jij te gast op één van onze roadshows doorheen het Vlaamse land.

FLANDERS - ALL PROVINCES

reserveer je plek

FINANCIAL GROWTH

LET'S SPREAD FINANCIAL INTELLIGENCE

Tomorrow belongs to those who prepare for it today.

We leven in uitdagende tijden. Immense inflatie, economische crisissen en dreigingen vanuit verschillende hoeken maken dat de financiële toekomst voor iedereen onzeker wordt. 

Onvoorstelbare globale veranderingen volgen elkaar in sneltempo op. Wat tot voor kort een stabiel en veilig systeem was, is dat morgen mogelijk niet meer.

Wat is de impact hiervan op jouw vermogen? Hoe kan je je kapitaal beschermen én maximaal laten aangroeien middenin deze historische omwenteling?

Om op deze terechte vragen een hoopvol antwoord te bieden, richtten we InvesTree in, een meerdaagse vorming die je terdege alle principes van succesvol investeren bijbrengt. We leveren een diepgaand financieel educatiemodel, gepaard gaande met een aantal interessante beleggingsopportuniteiten, waardevolle connecties en lucratieve inzichten.

MAKE SURE YOU're on the right side

Laat je mogelijkheden niet bepalen door externe omstandigheden.

Als High-Performers geloven wij rotsvast in een zelfgecreëerde wereld, vormgegeven naar onze wensen en standaarden. We streven naar kwaliteit op alle vlakken en kiezen bewust voor anticiperend gedrag - in tegenstelling tot reactief gedrag. 


Wetende dat the world as we know it aan de vooravond van een onomkeerbare vermogensshift staat, stellen we alles in het werk om onze financiële toekomst veilig te stellen

Dat realiseren we door een strategisch uitgedokterde vermogensspreiding, gebruikmakend van het advies van deskundigen. Binnen InvesTree doen we beroep op vermogensexperten Benny Mintjens en Cédric Daems, innovatieve investeerders en ondernemers pur sang. 
Hun doorwinterde kennis van de verschillende monetaire stelsels, hand in hand met grensverleggend gedachtengoed, leveren ons verbluffende inzichten op. We werpen de schijnwerpers op het volledige plaatje van je beleggingsportefeuille, investeringen, lucratieve fondsen en de toekomende tendensen.

We nemen jou bijzonder graag mee in deze opwaartse beweging. Gedurende de roadshow introduceren we jou in het programma van InvesTree, de talloze mogelijkheden en groeikansen en wat je precies mag verwachten van onze service. 

Succes occurs when preparation meets opportunity

InvesTree wordt zowel in Vlaanderen als Dubai ingericht. Beide vormen een meerdaagse educatie waarbij je alle essentials voor een rendabele beleggingsportefeuille krijgt aangereikt. Dit gieten we in een helder overzicht gedurende de roadshows, zodat je een gefundeerde keuze kan maken.

Om iedereen de gelegenheid te bieden deze informatie tot zich te nemen, spreiden we onze roadshows over alle provincies van het Vlaamse land. Zo vind je beslist een tijdstip en locatie die aansluiten bij jouw agenda. Je bent welkom vanaf 19.00 uur.

Don't miss out & pick your date:

11 augustus  Genk
       C-Mine Crib – C-Mine 12


18 augustus
  Brugge 
       Grand Hotel Casselbergh **** – Hoogstraat 6

 

29 augustus  Gent
        Locatie wordt nog bevestigd.


De diepgaande, meerdaagse educatie vindt plaats in oktober.

InvesTree België: donderdag 6 t.e.m. zaterdag 8 oktober 2022
InvesTree Dubai: woensdag 19 t.e.m. maandag 24 oktober 2022

Ga naar de inhoud