SEMINAR MA 11/04/22

The art of thriving

Een dag voor ondernemers die weg willen van middelmatigheid, zowel in jouw bedrijf als in jouw leven.
Dit seminar helpt jou sneller en veerkrachtiger te groeien als ondernemer en als mens. We gaan voor kwaliteit aan de top. Op alle vlakken van jouw leven.

REserveer je plek

ONTMOET
GELIJKGESTEMDE ONDERNEMERS

Jij bent de creator van jouw eigen realiteit. Die grote verantwoordelijkheid ligt bij jou.

Als high-performance coaches staan wij als 'secret agent' aan jouw zijde, zodat je op de meest efficiënte en krachtige manier kan afstevenen op jouw beoogde doel.

We tackelen jouw blindspots, onwerkbare patronen (en angsten) zodat je elke dag als een top-atleet die ultieme realiteit kan creëren.

In dit seminar leggen we het fundament waarop je als ondernemer verder kan bouwen. Dit seminar is geen 'motivational speech', 'feel-good-show' of zweverig gedoe. We gaan door waardevolle oefeningen die je na het seminar onmiddellijk kan implementeren in je leven en je business.

ILSE JAQUES

Wij begeleiden venture builders, scale-ups en investeerders om elke dag met een high-performance mentaliteit hun uitzonderlijke doelstellingen te crushen. Razendsnelle groei in combinatie met een licht leven.

Dat doen we door drie zaken:

Wij verhogen met andere woorden aan een razendsnel tempo het rendement van je leven en je business.

Op het dagseminar 'The Art Of Thriving' gaan we tot de kern van wat jou tegenhoudt om met je hard verdiende knowledge base te excelleren. We gaan door de gehele basis methodologie van onze coaching, zodat je kan proeven van onze wijn.

SEMINAR ZA 16/04/22

THE ART OF THRIVING

Inhoud:

Inbegrepen:

WAT ZAL IK INVESTEREN?

De markt die je zou kunnen pakken, maar niet doet. De zaak die je zou kunnen opstarten, maar niet doet. De impact op de economie, het klimaat, mensenlevens… die je zou kunnen maken, maar niet doet. Mensen zitten vaak in hun eigen portefeuille, snijden in hun eigen power, hun eigen geluk… Zonder erbij stil te staan. Mensen zitten in een patroon. Ze staan op automatisch, waardoor ze niet bewust nadenken over het creëren van hun toekomst. Zo stappen vele mensen hun geprogrammeerde toekomst tegemoet, zonder het roer in handen te nemen.

De meeste ondernemers, individuen of leiders die geen of te weinig resultaten behalen, hebben geen gebrek aan informatie of vaardigheden. Hun probleem is dat ze kracht en executie missen. Ze missen de kracht en de toewijding die nodig is om te creëren wat echt belangrijk voor hen is. Of ze missen de kracht en de toewijding om te focussen op datgene waar het bedrijf het meest nood aan heeft. De reden dat ze kracht en toewijding/commitment missen, is vrij eenvoudig. Ze hebben er geen gecreëerd.

Het NU is het enige moment wanneer je kan handelen om die toekomst te creëren waarin je wenst te leven. Voor de meeste mensen is het nooit nu en altijd ooit. En ooit is codetaal voor nooit.

Ervaring leert ons dat wanneer je zelf transformeert als persoon en de nodige tools en mogelijkheden in handen krijgt en een onbreekbaar commitment aan de dag legt, dat je dan wél dié winst kan maken, wel dié impact kan maken en wel dié markt kan overheersen. Daarom hebben wij dit seminar tot leven geroepen.

Wij, bij Ilse Jaques, geloven in een wereld waar je jouw eigen succes creëert.

Wij geloven in krachtig leiderschap waar drukte, manipulatie en stress plaats maken voor flow, focus en levenskwaliteit.

Wij geloven dat ieder individu de keuze kan maken om het droomleven te leiden dat hij/zij verkiest.

Het is onze missie om mensen die zo'n groeikeuze durven maken te ondersteunen en te begeleiden naar dat doel.

Ga naar de inhoud