SEMINAR Vrijdag 29/07/2022

The art of thriving

Een dag voor ondernemers die weg willen van middelmatigheid, binnen alle facetten van hun leven.
Dit seminar helpt jou sneller en veerkrachtiger te groeien als ondernemer en als mens. We gaan voor kwaliteit en uitmuntendheid.

HOTEL REYLOF
GENT

REserveer je plek

ONTMOET
GELIJKGESTEMDE ONDERNEMERS

Jij bent de creator van jouw eigen realiteit. Die grote verantwoordelijkheid ligt bij jou.

Als high-performance coaches staan wij als 'secret agent' aan jouw zijde, zodat je op de meest efficiënte en krachtige manier kan afstevenen op jouw beoogde doel.

We tackelen jouw blindspots, onwerkbare patronen en angsten, zodat je elke dag als een topatleet die ultieme realiteit kan creëren.

In dit seminar leggen we het fundament waarop je als ondernemer verder kan bouwen. Dit seminar is geen motivational speech, feel-good-show of zweverige peptalk. We gaan door waardevolle oefeningen die je na het seminar onmiddellijk kan implementeren in je leven en je business.

ILSE JAQUES

Wij begeleiden venture builders, scale-ups en investeerders om elke dag met een high-performance mentaliteit hun uitzonderlijke doelstellingen te crushen. Razendsnelle groei in combinatie met een licht leven.

Dat doen we door drie zaken:

Met behulp van dit seminar verhogen we het rendement van je leven én je business - met ongeziene efficiëntie gedurende het proces.

Op het dagseminar 'The Art Of Thriving' gaan we tot de kern van wat jou belemmert om met je hard verdiende knowledge base te excelleren. We gaan door de gehele basismethodologie van onze coaching, zodat je kan proeven van onze wijn.

SEMINAR VR 29/07/22

THE ART OF THRIVING

Inhoud:

Inbegrepen:

INVESTEREN IN JEZELF

De markt die je zou kunnen pakken, maar niet doet. 
De zaak die je zou kunnen opstarten, maar niet doet. 
De impact op de economie, het klimaat, mensenlevens,… die je zou kunnen maken, maar niet doet. 

De meeste mensen staan zichzelf niet toe voluit te leven. Ze bezuinigen op hun eigen geluk, hun leiderschap en hun inzet. Ze belanden in patronen, functioneren op automatische piloot en maken geen tijd om bewust te kiezen. Ze beseffen niet dat ze hun gedroomde toekomst zélf kunnen creëren en dobberen verder, zonder het roer in eigen handen te nemen.

De meeste ondernemers, individuen of leiders die geen of te weinig resultaten behalen, hebben geen gebrek aan informatie of vaardigheden. Hun probleem is dat ze kracht en executie missen. Ze missen het commitment dat nodig is om te creëren wat écht belangrijk voor hen is. De reden dat ze toewijding missen, is vrij eenvoudig: ze hebben er geen gecreëerd.

Het NU is het enige moment wanneer je kan handelen om die toekomst te creëren waarin je wenst te leven. Voor de meeste mensen is het echter nooit nu en altijd 'ooit'.

Om die gedroomde winst en impact te maken en het succes te beleven dat je wil, moet je beginnen met zélf te transformeren. Wanneer je die belemmerende patronen op een diep level wegwerkt en ombuigt tot een onbreekbaar commitment, word je onoverwinnelijk. Om iedere ambitieuze ondernemer de gelegenheid te bieden te ervaren wat de kracht van High-Performance coaching is, werd dit seminar tot leven geroepen.

Bij Ilse Jaques geloven we in een wereld waar je jouw eigen succes creëert.

Wij geloven in krachtig leiderschap waar drukte, manipulatie en stress plaats maken voor flow, focus en levenskwaliteit.

Wij geloven dat ieder individu de keuze kan maken om het droomleven te leiden dat hij/zij verkiest.

Het is onze missie om mensen die zo'n groeikeuze durven maken te ondersteunen en te begeleiden naar dat doel.

Ga naar de inhoud