do 24/03/22 BRUGGE

The bridge

Op dit exclusieve event geven we een stevige kick-off. 
We verenigen gelijkgestemde ondernemers, 
scheppen een stijlvol kader voor inspirerende ontmoetingen 
en faciliteren wederzijdse groei. 

Blikken worden verruimd, connecties worden bestendigd en het hongerige brein wordt gevoed met waardevolle informatie.

GRAND HOTEL CASSELBERGH****

Dit event is voorbij

HIGH-PERFORMANCE COMMUNITY

Welcome to the Bridge - Let's cross over

THE WHY

In uitdagende tijden rijzen de meest grensverleggende ideeën. Om deze te bundelen en ter beschikking te stellen aan een select publiek, organiseren we op 24 maart vanaf 19u00 dit premium community event.

Hoe waarborg je kapitaal te midden van verontrustende gebeurtenissen en een radicaal veranderende samenleving? Op welke manier bescherm je je zorgvuldig opgebouwde vermogen tegen de volatiele invloeden van buitenaf en hoe laat je het verder groeien?

Op deze en vele andere vragen levert The Bridge een daadkrachtig, future-proof antwoord en een veelbelovende nieuwe invalshoek.

THE HOW

Benny Mintjens

Hoe omschrijf je een gepassioneerde ziel? Is het die aanstekelijke positiviteit, dat tomeloze enthousiasme of die vastberadenheid? Motivatie en groei genereren steevast een prachtige opwaartse spiraal, waarin er ook plaats is voor jou. Get up, get in, we’re moving.

De microfoon van de eerste spreker overhandigen we met gepaste trots aan Benny Mintjens, onafhankelijk vermogensexpert, investeerder en bestuurder van meerdere vennootschappen.

Investeren en ondernemen zit Benny in het bloed. Hij kocht zijn eerste bouwgrond aan op de leeftijd van 16 jaar en legde sinds die dag een onevenaarbaar parcours af binnen de uitdagende wereld van het ondernemerschap. Met meer dan 30 jaar ervaring in de financiële markt, deskundige analyses van ons integraal monetair systeem en grensverleggend gedachtengoed voor de toekomst, levert hij verbluffende inzichten en leerkansen.

Gedurende zijn overwinningen op het pad naar financiële vrijheid verzamelde hij tal van waardevolle lessen, boeiende contacten en krachtige tools. Op 24 maart deelt hij deze met onze community.

Ilse Jaques

The What

19u00 

19u30

19u45

21u15

23u00

–  Feestelijke opening

–  Introductie door Ilse Jaques

–  Keynote door Benny Mintjens

–  Receptie & Netwerking

–  Einde


Grand Hotel Casselbergh****
Hoogstraat 6
8000 Brugge


www.grandhotelcasselbergh.be

Het hotel beschikt over een ondergrondse private parkeergarage met 40 betalende plaatsen. Deze zijn vrij volgens beschikbaarheid en kunnen enkel voorbehouden worden na reservatie.

Op 200m van het hotel bevindt zich de openbare parking Pandreitje en op 500m afstand vindt u de openbare parking Alfa Park.

Ga naar de inhoud