WEBINAR

The art of possibilities

kICK-OFF

The art in life is to be conscious of your unconscious survival mode to transform your business and live.Kom er in dit webinar achter waar je onmiddellijk correcties kunt maken om onophoudelijk te blijven handelen met kracht, focus én significant resultaat, zodat je 'on top of your game' kan blijven, ongeacht wat er op jouw pad komt.

DONDERDAG 7 december

Logo Mark Tetteroo

VOOR WIE?

Ilse Jaques Private Equity High-Performance Coaching

WAAROM?

Je verdient het om de beste versie van jezelf te ontmoeten. De krachtige, veerkrachtige en effectieve versie. Diegene die uitblinkt in de zaken die er toe doen, de doelen behaalt die werkelijk impact hebben en de dromen realiseert die de realiteit transformeert. Jij verdient het om dát leven te leiden dat jij verkiest.Daarom bekrachtigen en ondersteunen wij jou om jouw eigen versie van ‘extraordinary’ te creëren. Om het even waar je vandaan komt, wat jouw achtergrond is of waar je van plan bent naartoe te gaan. Wij geven jou de tools en de mindset die je nodig hebt. Zo kan je het slapende potentieel, dat je altijd al in je had, eindelijk ten tonele roepen en laten floreren in de realiteit. Zo kan jij voluit leven, meester worden van de stuurkabine en zelf de richting bepalen waar je naartoe wil. Zo zal je ook groeien door met jouw nieuwe kracht anderen op te liften. Zo zal je een onomkeerbare radicale transformatie meemaken.Jij alleen bent verantwoordelijk voor jouw eigen persoonlijk en zakelijk succes en jij alleen definieert jouw eigen kansen om dit te bereiken. Wij zorgen ervoor, wanneer jij ervoor gaat, dat de impact ver buiten jouw horizon te voelen is.
Wij geven jou de moed om de dansvloer van jouw eigen leven te betreden en anderen te inspireren om te bewegen op dezelfde bekrachtigende beat.Be the best version of yourself. Just fucking do it. Change life.

WAT?

Dit is niet het zoveelste webinar waarbij je jouw soft-skills kan upgraden, informatie krijgt, tips & tricks opstrijkt… Hell no. Dit is anders. Dit is de basis, het fundament, geen hard skills, geen soft skills, simpelweg het fundament.
Hoe kunnen we bewuster worden van ons onbewuste overlevingsmechanisme? Wat zijn de voordelen van bewust leven en onafhankelijkheid in ons persoonlijke en professionele leven?Welke concrete stappen kunnen we nemen om uit de ‘bestuurde’ groep te stappen en aan het stuur van ons eigen leven te gaan zitten?Laten we samen streven naar bewuste keuzes en onafhankelijkheid.

8-10 december
durbuy

Upcoming events

15 december
pillows hotel

25 january
TBD

Ga naar de inhoud