Het is niet wat je kent, maar wie je kent.

The Brigde is een exclusieve private members club,
waarin ondernemers en innovators elkaar inspireren en bekrachtigen.

Iedere netwerkavond gaat door op een bijzondere locatie,
waar we bijzondere mensen met elkaar verbinden.

you are the AVERAGE of the five people you deal with.

Je ontving een voucher van een van onze high-performant cliënten, die betekenen veel voor ons en jij betekent veel voor hen.

We zijn ervan overtuigd dat een krachtig netwerk een krachtige tool is die je verder brengt in het leven, betere business laat doen en je toelaat om nog meer te groeien in je zijn en kunnen.

Daarom willen we jou de gelegenheid bieden om kosteloos kennis te maken met ons krachtige netwerk, waarin jouw business nog meer kan floreren.

Boeiende speakers

Om het aangename aan het interessante te koppelen zorgen we er steeds voor dat we een boeiende spreker uitnodigen die in haar of zijn expertise brengt in een toedracht die jullie zal inspireren of tot nieuwe inzichten zal brengen in je leven of in je business.

Zo hadden we reeds volgende sprekers te gast:

Ilse Jaques
Filip Degroote
Benny Mintjens
Maurice Mureau
Bernard Albada Jelgersma
Mattias Desmet
Jean Blondeel

Rob 'Fly' Vliegen
Jo Lernout
Dado Van Peteghem
Rik Torfs
Stijn Claeys

Volgende speaker op 20/4/2023:
Benjamin Van Doorslaer

Culinaire top Locaties

Omdat wij veel waarde hechten aan de kwaliteit van onze service voor onze cliënten kiezen we steeds een prachtige locatie om onze The Bridge avonden in te laten doorgaan.

Dit gaat hand in hand met culinaire verwennerij met een 3 gangen menu die gecombineerd staand en zittend wordt gebracht, wat toelaat om te genieten van de keynote van onze gastspreker maar tevens om de andere 'Bridgeneers' te leren kennen en de kruisbestuiving te bevorderen.

De gekozen locaties wisselen steeds tussen de regio's Gent, Antwerpen en Brussel, daar wij uit alle provincies cliënten en netwerk samenbrengen, en zo één ieder de kans geven af en toe een 'thuismatch' te spelen.


SAVE THE DATE

2023

DO 20 APRIL

DO 1 JUNI

DO 13 JULI

DO 24 Augustus

DO 5 OKTOBER

DO 16 NOVEMBER


PREVIOUS editions

Glad to have you at our table!

Je kreeg deze voucher van een van onze cliënten of een van de members van The Bridge, daar ze jou naar waarde schatten om je aan onze tafel te laten aansluiten voor een van de volgende netwerkavonden van The Bridge.

Registreer je plaats aan onze tafel via volgende link:

Na jouw reservatie ontvang je van ons een schriftelijke bevestiging.
Enkele dagen voor het event sturen we je alle details toe voor een vlotte verwelkoming. 

Copyright © 2023 Ilse Jaques. Alle rechten voorbehouden | Privacy Policy | Disclaimer | 0032 497 39 70 31 | HQ at Skyline Park Belgium

Ga naar de inhoud